سرخط خبرها
  • گردش مالی بازار نوشت‌افزار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان
  • پلیس دختر گمشده صومعه‌سرایی را پیدا کرد
  • وزیر نیرو: نباید قطع برق موجب قطعی آب شود
  • دربی ۱۰۷؛ پرسپولیس - استقلال، نبرد سرخ و آبی در دیار زاینده رود
  • میانگین مصرف روزانه بنزین از ۱۴۸ میلیون لیتر گذشت
  • بقائی: جنایت در سیریک نشانه دیگری از سقوط اخلاقی آمریکاست
  • درخشش بدمینتون ایران در آسیای میانه با ۱۱ طلا و ۴ نقره
  • کلاهبرداری با لباس پلیس از پشت میله‌های زندان / انهدام شبکه کلاهبرداری در تهران
  • حضوری بودن سال تحصیلی همه دانشگاه‌ها از مهرماه
  • وزیر علوم: دانشگاه با التزام به هنجارها بازگشایی می‌شود
  • آیین‌نامه ساماندهی روش‌های نوین درمان ناباروری در آستانه تصویب هیئت دولت
  • میدری: صنعت گردشگری منجر به فقرزدایی و توسعه اشتغال می‌شود
  • قائم‌پناه: وام مولد باید به تولید واقعی منجر شود
  • وزیر فرهنگ: ایران ظرفیت نامتناهی برای روایتگری دارد
  • شادی میهنی سرمربی تیم فوتبال دختران عراق شد
  • ترکیدگی خط لوله گاز در حومه مشهد
  • پوتین: روسیه شجاعت و پایداری مردم ایران را تحسین می‌کند
  • جوان دهه هشتادی کرمانی زمین ۹ میلیاردی خود را وقف مسجد مقدس جمکران کرد
  • رویان، رنج درمان ناباروری در خارج از کشور را کاهش داد
  • مجوز واردات کالا‌های اساسی از منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) صادر شد

سرمربی پرسپولیس:

در تیم پرسپولیس رقابت خوبی وجود دارد

گاریدو، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: همه بازی‌ها مهم است و تمام بازیکنان این روحیه را دارند و اهمیت بازی را می‌دانند. آنها می‌توانند رقابت کنند و در تیم هم رقابت خوبی وجود دارد و بازیکنانی که بازی می‌کنند باید سعی کنند حضور در ترکیب را ادامه دهند.

کارلوس گاریدو
به گزارش خبرگزاری موج

​، خوان کارلوس گاریدو در نشست خبری پیش از دیدار پرسپولیس مقابل مس سونگون در مرحله یک شانزدهم نهایی جام‌حذفی، اظهار داشت: باید تمام تمرکز خود را روی بازی فردا بگذاریم. هر مسابقه‌ای که قرار است انجام دهیم، مهم است. همیشه از تیمی مثل پرسپولیس انتظار برد می‌رود و ما به عنوان اعضای این تیم باید تلاش کنیم تا انتظارات را برآورده کنیم.

وی افزود: بهترین کار این است که تمرکزمان را روی بازی فردا بگذاریم. بازی مهمی است و ما دوست داریم ببریم. همواره به حریفان خود احترام می‌گذاریم و می‌دانیم تیم‌های شایسته‌ای برابر ما بازی می کنند. نقاط قوت تیم حریف را می‌دانیم و برای حریف احترام قائلیم و تلاش می‌کنیم بهترین نسخه‌مان را ارائه کنیم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه در آستانه بازی حساس با الریان در لیگ نخبگان آسیا به بازیکنان ذخیره خود مقابل مس سونگون بازی خواهد داد، عنوان کرد: از بهترین بازیکنان خود که در شرایط خوبی هستند در این بازی استفاده می‌کنیم تا برنده شویم. زمانی از فصل می‌رسد که یک نفر بهتر از بقیه است و من آنها را انتخاب می‌کنم تا فردا بازی کنند.

گاریدو در خصوص غیبت ملی‌پوشان پرسپولیس در بازی با مس سونگون گفت: ما شرایط را قبول کردیم و می‌خواهیم بازی کنیم ما اسکواد باکیفیتی داریم و باید بپذیریم که در بعضی مواقع شرایطی هست که بعضی بازیکنان در دسترس نیستند. باید به بازیکنانی که در دسترس هستند فکر کنیم. ما مسابقات زیادی را پیش رو داریم و تقویم بازی‌ها فشرده است. ما نه به تقویم فشرده و نه به تعداد مصدومیت اعتراضی نمی‌کنیم.  

وی افزود: تجربه کافی را داریم و می‌دانیم فوتبال چیست. من تایید می‌کنم که از پرسپولیس انتظار می‌رود که برنده بازی باشد. همه بازی‌ها مهم است و تمام بازیکنان این روحیه را دارند و اهمیت بازی را می‌دانند. آنها می‌توانند رقابت کنند و در تیم هم رقابت خوبی وجود دارد و بازیکنانی که بازی می‌کنند باید سعی کنند حضور در ترکیب را ادامه دهند. سعی و تلاش می‌کنیم برنده باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه