سرخط خبرها
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می‌شوند
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد

امام جمعه اهل سنت بندرعباس:

عملکرد رئیس جمهور در توجه به مذاهب قابل تقدیر است

امام جمعه اهل سنت بندرعباس با تاکید بر استفاده از نیروهای بومی و ماندگار در مناصب دولتی هرمزگان،گفت: عملکرد رئیس جمهور در توجه به اقوام و مذاهب قابل تقدیر است.

امام+جمعه+اهل+سنت+بندرعباس+ (3)
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، جمعی از فعالان سیاسی و اعضای ستاد مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری تیرماه گذشته با امام جمعه اهل سنت بندرعباس دیدار و دغدغه‌های خود را از آینده سیاسی هرمزگان مطرح کردند.

شیخ یوسف جمالی امام جمعه اهل سنت بندرعباس در این دیدار که در محل دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، ضمن استماع دغدغه حاضران افزود: در جلساتی که با اقشار مختلف داشته و دارم، همواره به استفاده از ظرفیت نیروهای محلی و ماندگار در استان تاکید می‌کنم.

وی با انتقاد از روند کند معرفی استانداران افزود: این موضوع به یک کسالت مدیریتی منجر شده و باعث سردرگمی مسئولین می‌شود که به نفع توسعه استان و خدمات به مردم نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه خواسته‌های مردم استان استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند هرمزگان در مراتب بالای مدیریتی در سطح استان و وزارتخانه‌ها هنوز محقق نشده است، گفت: دولت با انتخاب نیروهای متخصص و توانمند می‌تواند، امید مضاعف به هرمزگان تزریق کند.

شیخ جمالی همچنین در ادامه استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند اهل سنت هرمزگان در مناصب دولتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما به دنبال معرفی و گماردن نیروهای ضعیف نیستیم و بر این باوریم که نیروهای اهل سنت توانمند زیادی داریم که می‌توانند به دولت در خدمت به مردم کمک کنند.

وی تصریح کرد: نمونه‌های مدیران موفق اهل سنت که در سال‌های گذشته مسئولیت‌هایی در هرمزگان داشتند گواهی بر توانمندی آنهاست که منشأ خدمات ماندگاری بودند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس، انتصاب‌های نیروهای اهل سنت در دولت جدید شایسته تقدیر دانست و امیدواری کرد: انتظار است رئیس جمهور در چینش مدیران نگاهی به نیروهای توانمند اهل سنت جنوب کشور هم داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه