English

مدیریت طرح، عامل اصلی در تضمین موفقیت پروژه‌های ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی است

به منظور اطمینان از روند اجرای صحیح پروژه‌ها و کنترل هزینه‌ها مدیریت طرح در نظارت صحیح بر انجام پروژه‌ها با توجه به گستردگی فعالیت‌های حوزه‌ ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی امری مهم و ضروری است.

 مدیریت طرح، عامل اصلی در تضمین موفقیت پروژه‌های ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی است

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راهداری، معاون وزیر و رئیس این سازمان در نشست با حوزه معاونت ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی، از انجام پروژه های بزرگ و عملکرد مطلوب این حوزه در زمینه ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی قدردانی کرد.

داریوش امانی با اشاره به کمبود اعتبارات، اهمیت نحوه تامین مالی و تهیه بودجه اجرایی لازم برای انجام پروژه‌ها را یادآور شد و گفت: مدیران سازمان باید به دنبال راهکارهای مناسب و کارآمد برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور باشند .

وی ضمن تاکید بر اهمیت اولویت‌بندی پروژه ها افزود: باید تلاش شود با تدبیر و برنامه‌ریزی درست نسبت به شناسایی طرح‌ها و پروژه‌هایی که در اولویت قرار دارند، اقدام شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اولویت بندی پروژه‌ها را مبنای اجرای موفقیت‌آمیز آنها و راهکاری عنوان کردکه به کمک‌ آن می‌توانند پروژه خود را با اهداف رهبردی سازمان هماهنگ کنند.

امانی بر لزوم اتمام طرح‌های نیمه تمام تاکیدکرد و گفت: با توجه به کمبود اعتبارات و در شرایطی که پروژه‌های نیمه تمام و مطالبات پیمانکاران یکی از چالش‌های اجرای پروژه ها است، اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید در اولویت قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی نیز در این نشست به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده پرداخت و اظهار داشت: حوزه ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی در سال جاری علی رغم مشکلات مالی و تخصیص نیلفتن بموقع قیر، عملکرد مطلوبی نسبت به سال گذشته داشته است، به‌طوری‌که در سال گذشته ۵۳۰۰ کیلومتر روکش آسفالت درحوزه نگهداری راههای فرعی و روستایی و امسال تا این مقطع زمانی ۶۲۵۰ کیلومتر روکش آسفالت انجام شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۷۰۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در کشور انجام شود.

خداداد مقبلی افزود: سال گذشته نزدیک به ۳۰۰۰ کیلومتر ساخت راه روستایی انجام شد و امسال ۲۷۵۰ کیلومتر در برنامه پیش‌بینی شده که تا پایان آبان‌ماه سال جاری تا این مقطع ۲۷۹۰ کیلومتر عملکرد در حوزه ساخت راه‌های روستایی داشتیم و پیش بینی می‌شود تا پایان سال این عملکرد به بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر برسد و در حال حاضر نیز نزدیک به ۱۵۰۰ کیلومتر راه در حوزه راه‌های روستایی آماده آسفالت است.

وی همچنین گفت: امسال از منابع عمومی حدود ۳۴۷ میلیارد تومان برای نگهداری راه‌های فرعی و ۲۰۰۰ میلیارد تومان از منابع داخلی برای نگهداری راه‌های فرعی اختصاص داده شده که متناسب با نیاز سازمان برای نگهداری راه های فرعی و روستایی کشور نمی باشد.

مقبلی در ادامه بیان داشت: بر اساس اطلاعات دریافت شده از سامانه pms حدود ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های روستایی نیاز به بهسازی دارند و از ۱۱۶ هزار کیلومتر راه روستایی ۱۹ هزار کیلومتر نیاز به آسفالت گرم و ۳۳۰۰۰ کیلومتر نیاز به آسفالت حفاظتی دارد.

وی گفت: ۱۰۰۰کیلومتر از راه های فرعی نیاز به بازسازی، ۷۷۰۰کیلومتر نیاز به آسفالت گرم و ۱۴۷۰۰ کیلومتر نیاز به آسفالت حفاظتی دارند.

معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی افزود: سالانه برای نگهداری راه های فرعی و روستایی سالانه به ۴۰ همت نیاز است.

مقبلی گفت: با توجه به کمبود اعتبارات در این حوزه سعی شده است از ظرفیت خیرین راه و ترابری در اجرای عملیات راهداری در این حوزه استفاده شود، همچنین با انعقاد تفاهم نامه با بنیاد علوی و ارتش جمهوری اسلامی و استفاده از ظرفیت بسیج و مردم تاکنون توانسته ایم در راستای محرومیت زدایی از روستاهای کشور گام‌های موثری برداریم.

شایان ذکر است در این نشست اعضای هیات عامل، مشاور و بازرس ویژه ریاست، مدیر کل دفتر ریاست، مدیر کل دفتر مرکزی حراست، مدیران کل دفتر ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی و مدیر دفتر روابط عمومی حضور داشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه