نحوه رفتار با خانواده همسر؛
ارتباط با خانواده همسر چگونه باید باشد؟/ رگ خواب خانواده همسرتو پیدا کن
بعد از ازدواج تصورات ذهنی خود را کنار بگذارید و با رعایت چند نکته ساده که در ادامه آورده ایم، رگ خواب خانواده همسر خود را پیدا کنید و خود را در دل آنها جا کنید.

به گزارش خبرگزاری موج، اوایل ازدواج و شروع زندگی مشترک زمان خوشی برای زوج هاست اما برخی از زوجین به دلایل مختلفی مانند تصویرهای ذهنی غلط از خانواده همسر نمی توانند رفتار مناسب و درستی را با آنها داشته باشند و همین امر سبب بروز کینه و کدورت بین عروس و خانواده شوهر یا داماد و خانواده عروس خانم می شود. در ادامه رفتارهایی را ذکر می کنیم که با استفاده از آنها می توانید رگ خواب خانواده همسرتان را پیدا کنید.
بیشتر بخوانید:
مهارت تاب آوری را در خود تقویت کنیم
ناتوانی جنسی در بانوان و روشهای درمان آن
علت شکلگیری روابط موازی چیست؟
رمان عاشقانه ای که داستانی نفرت برانگیز شد
خانواده همسرتان را با خانواده خود مقایسه نکنید
سبک زندگی شما و خانواده همسرتان متفاوت است پس نباید توقعاتی که از خانواده تان دارید،از آنها نیز داشته باشید. اگر خانواده شما اهل حمایت مالی یا همدلی کردن هستند اما این رفتارها از خانواده همسرتان سر نمیزندبه او خردهای نگیرید.
خانواده همسرتان را بشناسید
از همسرتان کمک بگیرید و شناخت بهتری از خانواده اش به دست بیاورید. سعی کنید از خصوصیات اخلاقی ،حساسیتهای خانواده همسر، خط قرمزها، نیازهایشان وهر آنچه فکر میکنید در ارتباط میان شما میتواند کمک کننده باشد،باخبر شوید.
خانواده همسرتان را زیر ذره بین قرار ندهید
خانواده همسرتان را زیر ذره بین قرار ندهید زیرا با ریزبینی و حساسیت زیاد بر رفتارهای آنان بدون شک از میان حرفهایشان به اندازه کافی موضوع ناراحت کننده پیدا خواهید کرد پس بهتر است از برخی چیزها عبور کنید و با ذرهبین به جان همه حرفها و رفتارهای خانواده همسر نیافتید.
رو در رو با خانواده همسرتان نجنگید
اگر اختلاف نظری با خانواده همسرتان دارید، خود را به طور مستقیم وارد جنگ با او نکنید و در حاشیه حضور داشته باشید و از همسرتان بخواهید از شما و نظرات شما حمایت کند.
خانواده همسرتان را همراهی کنید
همراهی عروس یا داماد با خانواده همسر برای آنها لذت بخش و خوشایند است و مهر بین خانواده و زوج را افزایش می دهد پس اگر می توانید خانواده همسرتان را در مواردی مثل خرید، تهیه وسایل و... همراهی کرده اما این کار را به برنامه همیشگی و روزانه خود تبدیل نکنید زیرا به دنبال آن شاید شاهد انتظارات نامعقول باشید.
نقاط ضعف تان را ارزیابی کنید
واقع بینانه شخصیت خود را ارزیابی کرده و برای شناسایی و کنترل آن رفتاری که می تواند برای زندگی تان آسیب زننده باشد اقدام کنید زیرا نمی توان انتظار داشت بدون اینکه کنترلی بر روی رفتار و اخلاق خود داشته باشید از خانواده همسر خود دلبری کنید.
به خانواده همسرتان حسادت و رقابت نکنید
بعد از ازدواج رقابت و حسادت به خانواده همسر را کنار بگذارید و همسر خود را در تنگنا قرار ندهید که بین شما و خانواده اش یکی را انتخاب کند. طوری رفتار نکنید که خانواده همسرتان فکر کنند که پسریا دخترش را از او گرفته اید.
خودتان باشید
شما نمی توانید همه عمر خود را فراموش کرده و فرد دیگری شوید، پس سبک پوششتان، جنس رفتارهایتان و عاداتتان را سانسور نکنید ،نقش بازی نکنید و از زمانی که وارد خانواده همسرتان می شوید، خودتان باشید و به فرد دیگری تبدیل نشوید.
بیش از حد صمیمی نشوید
با خانواده همسرتان با احترام و صمیمی رفتار کنید اما این صمیمیت نباید بیش از حد بوده تا جایی که تمام صحبت های جمع دوستانه را با آنها بگویید. فاصله را حفظ کنید و اجازه دهید زمان در مورد رابطه شما تصمیم بگیرد.
خودتان را جای آنها بگذارید
گاهی مشکلات و بحث ها را از دید خانواده همسرتان ببینید و خودتان را جای آنها بگذارید . وقت دلخوری به خود بگویید اگر رفتار آنها را یکی از نزدیکان خود شما انجام میداد، چه احساسی پیدا میکردید و چه واکنشی نشان میدادید.
خانواده همسرتان را نادیده نگیرید
رفت و آمد شما با خانواده همسرتان باید حساب و کتاب داشته باشد یعنی بیش از حد با آنها رفت و آمد نکنید و در خانهاشان ماندگار نشوید که مرزهای میانتان از بین برود و همچنین با آنها قطع رابطه نکنید و آنها را نادیده نگیرید، بلکه در مناسبتهای مهم مانند روز مادر، روز تولد یا مناسبتهای دیگری که برایشان مهم است، شرکت کرده و هدیه بخرید.
برای آنها وقت بگذارید
همانطور که خانواده شما برایتان مهم است، خانواده همسرتان نیز برای او مهم است پس زمانی را به آنها اختصاص دهید و برای آنها وقت بگذارید مثلا زمانی که مریض بوده و به کمک نیاز دارند در کنارشان حضور یابید.
خودتان را مقایسه نکنید
خودتان را با عروس ها و یا دامادهای قبلی و بعدی خانواده مقایسه نکنید، حسادت و مقایسه کردن از همان روزهای اول رابطه شما و خانواده همسرتان را خراب می کند، اگر خانواده همسرتان رابطه بهتری با عروس یا دامادهای قبلی خانواده دارند، طبیعی است، آنها سالهای بیشتری را در کنار هم زندگی کردهاند.
خط قرمزها را بشناسید
هرگز وارد خط قرمزهای خانواده همسرتان نشوید و محدودههایی که وارد شدن به آنها آزارتان میدهد را روشن کنید و به دیگران یاد دهید به آنها نزدیک نشوند.
بیش از حد کنجکاوی نکنید
در خانواده همسرتان بیش از حد کنجکاوی نکرده و در موضوعات مختلف دخالت ننمایید. تنها در موضوعاتی وارد شوید که به خودتان مربوط است.
ارسال نظر