۸۷ هزارخانوار هرمزگانی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: ۲۳۹هزار هرمزگانی تحت پوشش کمیته امداد هستند که شامل ۸۷هزارخانوار است.

جلیل+تراهی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، جلیل تراهی مدیرکل کمیته امداد هرمزگان در نشست هیات اندیشه ورز کمیته امداد استان هرمزگان با حضور  وحید یامین پور معاون امورجوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ۲۳۹ هزار هرمزگانی تحت پوشش کمیته امداد هستند که شامل ۸۷هزارخانوار است.

وی با هشدار نسبت به جوان شدن فقر در هرمزگان، خاطرنشان کرد: فقر در استان در حال جوان شدن است که برای مهار آن توانمندسازی فکری و فرهنگی و اقتصادی جامعه هدف مورد نیاز است.

تراهی تاکید کرد: قطع زنجیره فقر با توانمندسازی فکری و فرهنگی جامعه میسر است.

وی همچنین عنوان کرد: در حوزه ارتقای تحصیلی دانش آموزان تلاش داریم تا رتبه‌های زیر پنج هزار را در میان دانش آموزان افزایش دهیم تا بتوانیم آن‌ها را در مسیرهای مناسبی از تحصیل و اشتغال قرار دهیم.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان خاطرنشان کرد: سالانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ فقره ازدواج خانواده‌های کمیته امداد را در شرق استان مورد حمایت قرار داده ایم که فرهنگ آن بر اساس زیست بوم محلی است و می‌توانیم این مدل را توسعه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه