مهدی کابلی:

تجهییز محیط بانان به موتورسیکلتهای سازگار با محیط زیست

معاون اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: : با توجه به پیگیری‌های انجام شده در امسال برای دومین مرحله، برای محیط بانان جیره خشک غذایی تهیه و در اختیار محیط بانان در مناطق قرار گرفت.

موتورسیکلت برای محیط بانان  محیط زیست

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مهدی کابلی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و منابع اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خبری اعلام کرد:  ۳۲ موتورسیکلت مجهز و سازگار با محیط زیست در اختیار محیط بانان خراسان رضوی قرار گرفت.

کابلی در ادامه این خبر اضافه کرد: با توجه به پیگیری‌های انجام شده در امسال برای دومین مرحله، برای محیط بانان محیط زیست جیره خشک غذایی تهیه و در اختیار محیط بانان در مناطق قرار گرفت.

معاون اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی همچنین افزود: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست و تنوع زیستی و گستردگی مناطق تحت مدیریت استان، تعداد ۳۲ دستگاه موتورسیکلت پرقدرت و پیشرفته و دارای سیستم GPS به ناوگان حمل و نقل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی اضافه و تحویل پرسنل یگان حفاظت محیط زیست شهرستان‌های استان، جهت استفاده در مأموریت‌های اجرایی شد. 

کابلی در خاتمه این خبر تصریح کرد: با برنامه ریزی‌های انجام شده و با توجه به اهمیت مناطق، این موتور سیکلت‌ها بین تمامی شهرستان‌ها و مناطق در استان توزیع شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه