سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

قاسم احمدی لاشکی؛

امیدواریم طرح رتبه بندی معلمان تا پایان سال ۱۴۰۰ به تصویب نهایی برسد

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمان با ۹ شاخص و معیار در رتبه های پنج گانه رتبه بندی معلمان قرار می گیرند و امیدواریم که تا پایان سال جاری، رتبه بندی به اجرا درآید.

لاشکی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش صبح امروز (۲۳ دی ماه) در حاشیه دیدار های مردمی استان هرمزگان گفت: مجلس شورای اسلامی ۲۴ آذرماه ۱۴۰۰، مصوبه رتبه بندی را نهائی کرد و برای تصویب به شورای نگهبان ارسال کرد.
احمدی لاشکی ابراز داشت: شورای نگهبان نیز به دلیل ابهاماتی از جمله در بندهای ۵ و ۶ مصوبه رتبه بندی معلمان، خواستار فرصت بیشتری برای بررسی شدند که منتظر هستیم آخرین وضعیت را از شورای نگهبان دریافت کنیم.
وی با بیان اینکه، شورای نگهبان نیز باید در بازه زمانی مشخص اعلام نتیجه کند، اظهار داشت: امید است تا پایان سال جاری مصوبه رتبه بندی معلمان به اجرا درآید.
به گفته این مسئول، وزارت آموزش و پرورش به استناد ماده ۷، آئین نامه اجرائی رتبه بندی را تنظیم و در حال نگارش است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: پس از نهایی شدن مصوبه رتبه بندی معلمان، آمادگی کامل برای ادامه روند اجرای رتبه بندی از جمله هیأت ممیزی ها که باید بر ای ورود ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش کشور تعیین شود، را داریم و در کوتاه ترین زمان، این مصوبه قابلیت اجرائی پیدا می کند.
احمدی لاشکی در پایان افزود: معلمان با ۹ شاخص و معیار در رتبه های پنج گانه قرار خواهند گرفت و در تبادل نظر با نخبگان آموزش و پرورش و شناسائی معیار و شاخص های جدیدی، شاخص های ۹ گانه قابل تجدید نظر و بروز رسانی هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    سلام تا کی ما باید منتظر اجرای رتبه بندی باشیم نابود شدیم از بس انتظار کشیدیم مگه قرار نبود ماه دی معوقه رتبه بندی پرداخت شود چقدر فرزندان ما فرهنگیان باید زحر بکشن وتحقیر شوند

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه