سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

در ادامه رایزنی‌های استاندار لرستان؛

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به لرستان سفر می‌کند

تا ساعاتی دیگر، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سفری دو روزه، وارد لرستان می‌شود.

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی لرستان

به گزارش خبرگزاری موج لرستان، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تا ساعاتی دیگر وارد استان لرستان می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این سفر دو روزه، با حضور در تپه شهدای خرم آباد، به مقام شامخ شهدای گرانقدر، ادای احترام خواهد کرد.

قاضی زاده هاشمی سپس با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، با حجت‌الاسلام شاهرخی دیدار و گفت‌وگو، و در فریضه نماز مغرب و عشا شرکت خواهد کرد.

نشست خبری با اصحاب رسانه و تشریح برنامه های سفر، بخش دیگری از اقدامات معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان عزیمت به لرستان است.

همچنین دیدار با خانواده ۲ شهید و ایثارگر خرم آباد، بازدید از مرکز فرهنگی ورزشی و توانبخشی خرم آباد، شرکت در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از دیگر برنامه های روز نخست سفر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی به لرستان است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به بروجرد می‌رود

این در حالی است که معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در دومین روز سفر به لرستان، با حضور در شهرستان بروجرد، به دیدار امام جمعه شهرستان خواهد رفت و پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای دانش آموز بروجرد، در یادواره «پرواز پروانه‌ها» دانشگاه آزاد اسلامی این شهر شرکت خواهد کرد.

گفتنی است، سیدامیرحین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰، وارد فرودگاه خرم‌آباد خواهد شد و مورد استقبال رسمی مقامات استانی قرار خواهد گرفت.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه