سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

در آئین اختتامیه رویداد بانوی کارآفرین:

برترین های رویداد بانوی کارآفرین در قم تجلیل شدند

آئین اختتامیه رویداد بانوی کارآفرین با حضور مدیرکل امور بانوان استانداری قم، مدیران کمیته امداد، جهاد دانشگاهی و پارک علم و فنآوری استان در مجتمع فرهنگی حضرت معصومه (س) برگزار شد.

محسن مسعودیان راد

به گزارش خبرگزاری موج قم، محسن مسعودیان راد ، مدیرکل کمیته امداد استان قم با قدردانی از طراحان و افراد دست اندر کار رویداد بانوی کارآفرین گفت: از مساعدت ها، حمایت ها و هدایت های تمام افرادی که در زمینه اشتغال بانوان تلاش می کنند قدردانی می کنم.

وی با اشاره به اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) برترین بانوی کارآفرین عالم است، که در وضعیت بسیار سخت و پیچیدگی های سیاسی و اقتصادی آن روز رویداد بزرگ فدک را با کارگزاران و کارگران فراوان با تدبیر و توان خود مدیریت می کرد گفت: آنحضرت درس کارآفرینی را از مادر بزرگوار خود حضرت خدیجه (س)  آموختند که به عنوان نخستین بانوی کارآفرین در زمان خود بزرگترین یگان حمل و نقل منطقه را به عنوان یک کارآفرین قوی مدیریت می کرد.

وی با بیان اینکه همّت، تلاش، و توانایی علمی و فکری کارآفرینان موجب حرکت، جهش و پرواز آنها خواهد شد افزود: امروز باید شاخص توسعه، سطح سواد، تحصیلات و علوم دانشگاهی باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه دانشجویان و علوم دانش بنیان باید به کمک اشتغال های کشور بیایند تأکید کرد: دانشجویان باید مشاغل را با کمک نرم افزارها متحول کنند تا شاهد رشد و خلاقیت در این بخش باشیم.

مسعودیان راد، با بیان اینکه کارآفرینان ما کسانی نیستند که از روی بی نیازی وارد این عرصه شده باشند گفت: هنر کمیته امداد این است که از درون سختی ها و نا امیدی ها، زیبایی و امید می آفریند.

وی از کارآفرینان خواست تا با توکل به خدا، تحقیق لازم، ریسک منطقی و عاقلانه، تلاش و پشتکار فراوان با هر سد و مانعی در برابر هدف خود مقابله کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم، با اشاره به اینکه اختتامیه بانوی کارآفرین باید آغازی باشد بر حرکت جدید تحولی رویدادهای متعدد کارآفرینی تصریح کرد: همه دانشجویان و مزدوجین تحت حمایت کمیته امداد استان قم باید از مسیر مشاوره های اشتغال و کارآفرینی عبور کنند.

شایان ذکر است، در این رویداد از بین ۴۰  ایده اولیه، ۹ ایده به مرحله دوم داوری راه یافتند که سه طرح تولید کیف های پارچه ای از البسه مستعمل، پلتفرم picup کارخانه طراحی، تولید و عرضه پوشاک در فضای مجازی و پلتفرم و اپلیکیشن توزیع لباسهای معیوب و خارج از فصل به عنوان ایده های برتر کارآفرینی معرفی شدند و ضمن ارائه طرح های خود در اختتامیه، هدایایی نفیس دریافت کردند.

همچنین مجری طرح تولید چادر و محصولات حجاب نیز به عنوان شایسته تقدیر اعلام و هدیه دریافت کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه