سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر خبر داد:

تولید سالانه ۲۵۵ هزار تن خوراک دام در بهشهر

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از تولید سالانه ۲۵۵ هزار تن خوراک دام در این شهرستان خبر داد.

دامداری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، غلامرضا قنبری اظهار داشت: کارشناسان امور دام مدیریت جهاد کشاورزی به همراه بازرسین اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهشهر، کارخانه خوراک دام و طیور و آبزیان این شهرستان را مورد پایش و بازرسی قرار دادند.

وی ادامه داد: این پایش ها در راستای تولید خوراک دام یارانه ای و کنترل کیفی نهاده ها و نظارت مستمر بر کارخانجات تولید خوراک دام و طیور و با هدف نمونه‌برداری و انجام آزمایش نمونه خوراک، ارائه آمار توزیع خوراک و نهاده‌های مصرفی و انعکاس و پیگیری مسائل و مشکلات است که با نظارت های مستمر کارشناسان امور دام این شهرستان شاهد افزایش کیفیت خوراک تولیدی توسط کارخانجات خوراک دام و طیور و آبزیان در شهرستان هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با بیان اینکه در حال حاضر سه  واحد کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان دارای پروانه بهره برداری در این شهرستان فعالیت می کنند، گفت: این واحدها با ظرفیت ۲۵۵ هزار تن، معادل ۲۶ هزار تن خوراک دام، ۱۸۹ هزار تن خوراک طیور و ۴۰ هزار تن خوراک آبزیان در سال تولید می کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه