سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

بارش باران در کندوان و ترافیک در آزادراه ‌تهران-پردیس

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها با اشاره به بارش برف و باران در برخی از محورهای استان اردبیل، از بارش باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران و گیلان خبر داد و گفت: در محور چالوس و آزادراه قزوین-رشت‌ بارش باران داریم.

کندوان

به گزارش خبرگزاری موج، علی اکبر آشوری درباره آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور اظهار داشت: بر اساس اطلاعات بیش از ۲۳۰۰ دستگاه سامانه ترددشمار برخط‌ و ۸۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری، در حال حاضر اغلب جاده‌های کشور باز است و تردد در آن‌ها به روال عادی جریان دارد.

* ‌۱۱ جاده به دلیل کاهش ایمنی در مسیر مسدود است

وی یادآور شد: در حال حاضر محور رامیان-اولنگ-شاهرود در استان‌های گلستان و سمنان، محور سروآباد-پاوه، جاده فرعی شمشک-دیزین، ‌محور شهداد-نهبندان، محور گنجنامه-تویسرکان در استان همدا‌ن‌، محور خرم‌آباد-پل دختر، محور رباط پشت بادام-بیاضه در استان یزد، ‌جاده‌سی‌سخت-پادنا و جاده پونل-خلخال،  به دلیل نبود ایمنی کافی در مسیر مسدود ‌است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها افزود: همچنین محور وازک - بلده‌ واقع در استان مازندران و محور هشتگرد - طالقان در استان البرز‌ به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

* افزایش ۷.۴ درصدی تردد خودرو در جاده‌ها

آشوری تصریح کرد: کل تردد ثبت شده در جاده‌ها در شبانه‌روز گذشته بر اساس آخرین اطلاعات حاصل از رصد تعداد‌‌‌‌‌‌‌ ۲۲۹۸ دستگاه ترددشمار فعال در محورهای برون‌شهری نسبت به روز قبل ۷.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد، در همین مدت همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها ۱۵.۲ درصد، بیشترین تردد بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ساعات ۳ تا ۴ ‌صبح ثبت شد.

* ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه ‌تهران-پردیس/‌ترافیک سنگین‌ بین کرج و قزوین

وی درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌‌های تهران-شمال بیان کرد: دوربین‌‌های نظارت تصویری در حال حاضر تردد روان در مسیر رفت و برگشت محورهای چالوس‌، هراز‌، فیروزکوه‌، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت‌ نشان می‌دهد.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها درباره وضعیت ترافیکی دیگر جاده‌های کشور گفت: ‌در حال حاضر ترافیک نیمه سنگین در آزادراه و محور قدیم تهران - پردیس محدوده جاجرود، ترافیک سنگین در آزادراه کرج - قزوین حدفاصل پل فردیس تا مهرویلا و ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک داریم.

* برف و باران در جاده‌های ۳ استان/ کندوان بارانی است

آشوری درباره وضعیت جوی جاده‌ها اظهار کرد: در حال حاضر در محور چالوس و آزادراه قزوین - رشت‌ بارش باران داریم.

وی با اشاره به بارش برف و باران در برخی از محورهای استان اردبیل، از بارش باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران و گیلان گفت: در دیگر جاده‌های کشور بارش و مداخلات جوی خاصی گزارش نشده است.

*‌ ۳ آزادراه‌ پرتردد‌ کشور در شبانه‌روز گذشته

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته بیشترین تردد جاده‌ای در آزادراه ‌کرج-تهران با ۱۳۰ هزار تردد‌، آزادراه ‌کرج‌‌-قزوین با ۱۲۶ هزار تردد و آزادراه ‌تهران-کرج‌ با ۱۲۵ هزار‌ تردد‌ ثبت شد‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه