سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران:

۲۹ مددجوی مازندرانی از خدمت سربازی معاف شدند

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران گفت: ۲۹ نفراز پسران مشمول خدمت سربازی تحت حمایت این نهاد،طی پنج ماه نخست امسال از خدمت سربازی معاف شدند.

معافیت سربازی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سید موسی عمادی ترکامی اظهار داشت: یکی از فرزندان ذکور خانواده های تحت حمایت به دلیل وابستگی فوت سرپرست و یا طلاق همسر و همچنین تنها فرزند ذکور خانواده های دارای سه دختر برابر ضوابط از خدمت سربازی معاف می شوند.

وی ادامه داد: ۲۱ نفر به علت فوت سرپرست، هفت نفر به علت وابستگی طلاق و یک نفر به دلیل داشتن سه خواهر از از خدمات معافیت برخوردار شدند که ۱۱ نفر مددجوی ساکن در روستا و ۱۸ نفر مددجوی ساکن در شهر بودند.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد مازندران با بیان اینکه ۱۱ نفر از فرزندان ذکور خانواده های تحت حمایت با صدور گواهی به نزدیکترین مکان محل سکونت خود منتقل شدند، تصریح کرد: ۹ نفر نیز از خدمات کاهش تعرفه صدور کارت معافیت بهرمند شدند.

وی بیان داشت: خانواده هایی که به صورت تک خدمتی آنی یا زماندار از خدمات این نهاد بهره مند شده باشند، امکان استفاده از تسهیلات فوق الذکر را ندارند.

عمادی ترکامی گفت: فرزندان مددجوی تحت حمایت پس از معافیت از سربازی در چرخه توانمند سازی قرار گرفته و از تسهیلات اشتغال بهرمند می شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه