سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

واکنش منتظری درباره سهیم بودن برخی مسوولین در قاچاق کالا

دادستان کل کشور در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت گفت که به‌زودی درباره سهیم بودن برخی مسوولان و فرزاند آنها در قاچاق کالا، مفصل توضیح می‌دهد.

حجت الاسلام منتظری دادستان کل کشور

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد جعفر منتظری در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در واکنش به اظهارات اخیر وی درباره سهیم بودن برخی مسوولان و فرزندانشان در قاچاق کالا گفته که دادستان کل بجای حرف اقدام عملی کند، گفت: درباره این موضوع در روزهای آینده مفصل صحبت خواهم کرد.

این مسوول عالی قضایی اضافه کرد: دادستانی کل به موضوع ورود کرده و مشغول بررسی است.

منتظری ۲۷ آذر امسال در همایش تخصصی پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفته بود:‌ وقتی می‌بینیم برخی مقامات و کسانی که باید دلسوزانه در عرصه باشند خودشان به‌نحوی سهم دارند یا خودشان یا فرزندانشان یا وابستگان شان در قاچاق کالا سهیم هستند و چگونه باید انتظار داشت این مبارزه به نتیجه برسد.

به دنبال اظهارات دادستان کل کشور، ۲۹ آذر محمدباقر نوبخت در پایان جلسه هیات دولت با اشاره به اظهارات دادستان کل کشور گفت: دادستان کل کشور که باید درباره مبارزه با قاچاق اقدام عملی کند اعلام کرده که برخی مقامات به جای اینکه دلسوزانه با قاچاق مبارزه کنند، خودشان یا فرزندانشان در این امر سهم دارند و چطور انتظار دارید این مبارزه به نتیجه برسد؟ این سخن توسط دادستان کل کشور که قدرت قضایی دارد مطرح شده و انتظار می‌رود به جای حرف یک لحظه هم امان ندهند و اقدامات قضایی کنند چون هر اتفاقی بیفتد همه مقامات سه قوه در مظان این اتهام قرار می‌گیرند.

وی گفت: ما ناراحتیم که چرا چنین سخنی از سوی دادستان کل کشور در رسانه‌ها مطرح می‌شود، هر کس که در فساد نقش و در قاچاق دست دارد را باید قوه قضائیه با توانایی که دارد، دستگیر کند یا مورد بازخواست قرار دهد. این که چنین حرفی به صورت کلی از سوی دادستان مطرح شود، همه مسوولان را در بر می‌گیرد و چنین سخن گفتنی در شان دادستان کل کشور نیست.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه