سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

فرانچسکو توتی:

مسی بهترین بازیکن جهان است

اسطوره تیم فوتبال رم گفت مسی را بهترین بازیکن جهان می داند.

فرانچسکو توتی

به گزارش خبرگزاری موج، «فرانچسکو توتی»، اسطوره رم برای شرکت در مراسم گلوب ساکر به دوبی سفر کرده است. او در گفت‌وگویی  که با سایت عربی کوره داشت درباره موضوعات مختلفی سخن به میان آورد.

اسطوره رم ابتدا در باره نیمار، گفت‌: نیمار و رونالدو، بازیکنان بزرگی هستند و شایسته دریافت رقم‌های بالایی هستند. با این حال باید بگویم که نیمار شایسته ۲۲۲ میلیون یورو نیست. چنین رقمی غیرمنطقی است. از نظر من مسی بهترین بازیکن جهان است.

توتی درباره فوتبال ایتالیا، اظهار کرد: یوونتوس و میلان بیش‌ترین افتخارات را از بین تیم‌های ایتالیایی در لیگ قهرمانان کسب کرده‌اند. الان فاصله ما با تیم‌های بزرگ اروپایی زیاد است و تیم‌های مانند رئال مادرید و بارسلونا و منچسترسیتی در شرایط کنونی بهترین هستند.

این اسطوره رم درباره این سوال که آیا علاقه به مربیگری دارد؟ توضیح داد: در شرایط کنونی علاقه به مربیگری و حضور در کادر فنی ندارم. می‌خواهم در کنار خانواده‌ام باشم. چه بسا در آینده چنین تصمیمی بگیرم.

توتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش هم‌چنین درباره بهترین مربی که با او کار کرده است، گفت: من با مربیان زیادی کار کرده‌ام، اما مربی که مرا به شگفتی وا داشت و از نظر من بهترین است مارچلو لیپی است.

توتی در پایان در پاسخ به این سوال که چرا هرگز رم را ترک نکرد؟ بیان‌ کرد: من به جنبه عاطفی فوتبال بیش‌تر فکر می‌کردم تا جنبه تجاری آن. فوتبال الان یک تجارت شده است و تیم‌ها به جای پرورش استعدادها بیش‌تر به دنبال جذب بازیکنان خارجی هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه