سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فروش گوشی هوشمند جدید آیفون ۱۰ پایین‌تر از حد انتظار

تحلیلگران موسسه تحقیقاتی وال استریت در گزارشی اعلام کرده‌اند که هنوز فروش گوشی هوشمند جدید آیفون ۱۰ پایین‌تر از حدی است که اپل پیش‌بینی می‌کرد.

‌ آیفون ایکس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وب سایت phonearena، کارل آکارمن - تحلیلگر موسسه تحقیقاتی وال استریت - در گزارشی عنوان کرده است علی‌رغم پیش بینی‌های اولیه توسط شرکت سازنده (اپل)، هنوز میزان فروش گوشی هوشمند و جدید آیفون ۱۰ بسیار پایین‌تر از حد انتظار است چراکه با قابلیتها و ویژگی‌هایی که این گوشی داشت، تصور می‌شد تمامی طرفداران اپل و کاربران از سایر گوشی‌های رقیب حتی مدل‌های دیگر آیفون خریداری نکرده و همگی استقبال بی نظیری از این گوشی جدید بدون حاشیه کنند.

البته این تحلیلگر در ادامه افزوده است که هر سه گوشی یعنی آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ۱۰ که در رویداد رونمایی محصولات اپل در سال جاری میلادی ۲۰۱۷ معرفی و رونمایی شدند، تاکنون میزان فروش نسبتا خوب و قابل قبولی داشته اند اما چندان هم فروش بی سابقه و آنچنانی نبوده که این محصولات را در صدر پر فروش‌ترین فهرست گوشی‌های هوشمند جدید ببینیم یا آنکه بتوانیم بگوییم اپل گوی رقابت را از سایر رقبای پرقدرت خود ربوده است.

وی برآورد می کند که در سه ماهه آخر سال جاری میلادی که نخستین سه ماهه سال مالی اپل در سال ۲۰۱۸ به شمار می رود، تعداد ۷۹ میلیون دستگاه آیفون در جهان به فروش برسد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه خود در سال گذشته ( ۷۸.۲۹ میلیون دستگاه آیفون)، افزایش اندک و ناچیزی پیدا کرده است.

وی معتقد است این رقم برای سه ماهه دوم سال مالی اپل که از ماه ژانویه تا مارس است، به ۵۶ میلیون دستگاه آیفون خواهد رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ( ۵۱.۲ میلیون دستگاه آیفون) افزایش بیشتری پیدا خواهد کرد.

این غول تکنولوژی آمریکایی به طور قطع در این سه ماهه جاری به رکورد یا بیشترین میزان فروش گوشی های آیفون خود بخصوص آیفون ۱۰ دست خواهد یافت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه