سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در دفتر خبرگزاری موج:

انتقاد پژمان فر از ۲۲ سال بلاتکلیفی کتابخانه مرکزی مشهد

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی بااشاره به پیگیری های جدی برای شکسته شدن طلسم ۲۲ ساله تکمیل کتابخانه مرکزی مشهد از بلاتکلیفی ۲۲ ساله این مجموعه فرهنگی موردنیاز پایتخت معنوی ایران اسلامی، انتقاد کرد.

پژمانفر+مجلس

به گزارش خبرگزاری موج از مشهد، حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر ضمن حضور در خبرگزاری موج خراسان رضوی و بازدید از فعالیت‌های این مجموعه، در گفت‌وگو با خبرنگار موج، اظهار داشت: وضعیت مشهد در ابعاد مختلف را یک وضعیت بحرانی می‌بینم که اوج آن آسیب‌های اجتماعی بوده است.

وی افزود: مشهد ۵۲ درصد جمعیت خراسان رضوی را داراست و متاسفانه به عنوان کانون‌های آسیب‌های حاشیه‌نشینی شناخته شده و بالاترین میزان حاشیه‌نشین کشور را دارد.

وی با بیان اینکه مشهد در حوزه‌های بهداشت، درمان، آب شرب، اشتغال، اعتبارات، ردیف‌های بودجه‌ای و غیره وضعیتی نامناسب و بحرانی دارد، خاطرنشان کرد: در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه بهداشت و درمان وضعیت نامناسبی را شاهد هستیم، اما با این وجود درصد ویژه‌ای از خدمات این حوزه به زائران امام رضا(ع) ارائه می‌شود و خوشبختانه خدماتی شایسته و در خورشان بوده است.
پژمانفر+موج

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجموع کارهای زیادی در حوزه‌های مختلف انجام شده که توسعه شبکه‌‌های آب، برق و گاز از جمله اقدامات قابل توجه بوده است، اما ترازهای در نظر گرفته شده آن چیزی نبوده که حق مردم مشهد باشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش کلیدی و تاثیرگذار آستان قدس رضوی در سطوح شهری، استانی، ملی و فراملی، گفت: نقش این آستان مقدس را در مشهد نمی‌توان نادیده گرفت و به واقع آستان قدس رضوی در داخل و خارج کشور جایگاهی ویژه و تاثیرگذار دارد که این تاثیرگذاری در مشهد بیشتر است، اما مسئولان گاهی اوقات به این جایگاه توجه کردند و گاهی اوقات هم بی‌توجهی کرده اند و از این ظرفیت بهره نگرفته اند.
ناییب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه