سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده سپاه شهرستان بیجار اعلام کرد؛

سپاه پاسداران حافظ انقلاب اسلامی ودستاوردهای آن است

فرمانده سپاه شهرستان بیجار گفت: در مدت شش سال که از طرح محرومیت زدایی در شهرستان بیجار می گذرد توانسته ایم ۱۶۸ پروژه محرومیت زدایی به ارزش دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان انجام بدهیم.

سرهنگ عسکری

به گزارش خبرنگارخبرگزاری موج، سرهنگ پاسدارحسن عسگری  در نشست با اصحاب رسانه که در راستای محرومیت زدایی برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس قانون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است .

وی با اشاره به حضور سپاه در تمامی بخش های مختلف نظام، افزود: دشمن همواره با به مخاطره انداختن بخش اقتصاد کشور سعی در تغییر دیدگاه مردم نسبت به نظام دارد، در این راستا سپاه و بسیج در زمینه اقتصادی به بخش محرومیت‌زدایی ورود پیدا کرده‌ است.

فرمانده سپاه شهرستان بیجار با اشاره به اجرای ۱۶۸ پروژه محرومیت زدایی طی شش سال در این شهرستان بیان کرد: برای اجرای این طرح ها دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی با اشاره به آغاز طرح محرومیت‌زدایی در روستاها از سال ۹۰ ، عنوان کرد: در این چند سال فعالیت‌‌های خوبی از جمله احداث یک مدرسه سه کلاسه به ارزش ۶۰ میلیون تومان، ساخت هشت زمین ورزشی به ارزش ۳۲ میلیون تومان، ساخت ۲۱ خانه عالم به ارزش ۳۴۵ میلیون تومان انجام شده است.

عسگری آبرسانی به روستاهای محروم را یک نیاز دانست و اعلام کرد: خوشبختانه در این راستا موفق به اجرای هفت طرح آبرسانی به ارزش ۱۳۲ میلیون تومان شدیم.

طرح پیشرفت وآبادانی

فرمانده سپاه شهرستان بیجار با بیان این مهم که در بحث اقتصاد مقاومتی کمک های مطلوبی انجام شده است، بیان کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی به ۳۴۵ نفر به ارزش دو میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان وام کم بهره تعلق گرفته است.

وی در پایان با اشاره به برگزاری کنگره ۵۴۰۰ شهید استان کردستان در سال ۹۷ ، یادآور شد: در این راستا ناحیه سپاه بیجار نیز ستادهای کنگره را فعال و برنامه هایی نیز انجام داده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه