سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

ارسال بیش از ۳۰۰ تن اقلام ضروری از پایگاه هوایی مهرآباد برای زلزله‌زدگان

فرمانده پایگاه یکم شکاری نیروی هوایی ارتش گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ تن اقلام مورد نیاز از پایگاه هوایی مهرآباد برای کمک‌رسانی به زلزله زدگان استان کرمانشاه انتقال یافته است.

شرایط روستاهای منطقه ثلاث باباجانی سه روز پس از زلزله

به گزارش خبرگزاری موج، امیرسرتیپ دوم خلبان محمد تسویه چی، فرمانده پایگاه یکم شکاری نیروی هوایی ارتش با بیان این مطلب افزود: این میزان بار شامل چادر، زیرانداز، پتو، مواد غذایی کنسروی، آب معدنی، لباس گرم، اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی با انجام ۱۶ سورتی پرواز توسط هواپیماهای ترابری سنگین نیروی هوایی ارتش اعم از سی ۱۳۰، بوئینگ ۷۰۷ و ۷۴۷ و ایلوشین انجام گرفته است.
وی همچنین گفت: با توجه به اینکه هواپیماهای اعزام شده به منطقه مجهز به برانکادر بودند در بازگشت از کرمانشاه ماموریت انتقال بیش از 90 مجروح همراه با خانواده‌های آنها و همچنین ترابری تیم های امدادی و پزشکی را نیز برعهده داشتند.
امیر تسویه چی با اشاره به آمادگی بالا و تحرک سریع نیروی هوایی ارتش در ماموریت‌های محوله به این نیرو تصریح کرد: از همان دقایق پس از وقوع زلزله با هماهنگی انجام شده با دستگاه‌های ذیربط بارگیری و انتقال محموله‌های مورد نیاز برای آسیب دیدگان زلزله به عمل آمد و خوشبختانه انتقال و توزیع به موقع اقلام ضروری در منطقه عملیات امدادرسانی را شتاب بیشتری بخشید.
فرمانده پایگاه یکم شکاری مهرآباد در ادامه با اشاره به ازدحام مردم عزیز در مقابل این پایگاه برای اهدای کمک های خود به زلزله زدگان گفت: به منظور هماهنگی بهتر و تسریع در بسته بندی و ارسال محموله های امدادی به مناطق مورد نیاز، هموطنان کلیه کمک های اهدایی خود را به جمعیت هلال احمر تحویل داده تا از این طریق بارها و محموله‌ها جهت بارگیری هوایی به پایگاه منتقل شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه