سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

راموس:

بازی‌های مهم در حال فرا رسیدن هستند

مدافع ‌اسپانیا گفت: بازی‌های مهم در حال فرا رسیدن هستند. باید در این روزها با تمام وجود بازی کرد. لالیگا خوب به نظر می‌رسد و باید کمترین اشتباه را داشت.

سرخیو راموس

به گزارش خبرگزاری موج ‌به نقل از آس، تیم‌ ‌ملی فوتبال ‌اسپانیا در یک دیدار دوستانه برابر روسیه به تساوی ۳ بر ۳ دست یافت. سرخیو راموس پس از بازی گفت‌: در میان تیم‌های ملی اختلاف خیلی کم است و هر تیمی می‌تواند شما را به دردسر بیندازد. اسپانیا تیمی با سابقه است و ستارگان زیادی دارد اما تیم‌هایی هستند که تجربه ندارند و می‌توانند شرایط را برای ما سخت کنند. عملکردمان در زمان یولن لوپتگی در مجموع خوب بود. به هدفمان یعنی رسیدن به جام جهانی دست یافتیم. آمار نیز همه چیز را آشکار می‌کند.

رئال مادرید در دو ماه آینده برنامه سخت و فشرده‌ای دارد. مدافع ‌اسپانیا در این باره اظهار کرد: بازی‌های مهم در حال فرا رسیدن هستند. باید در این روزها با تمام وجود بازی کرد. لالیگا خوب به نظر می‌رسد و باید کمترین اشتباه را داشت. باید بازی به بازی پیش برویم. این هفته‌ داربی را پیش رو داریم و باید دید چه اتفاقی خواهد افتاد.

از چند روز اخیر خبرهایی درباره احتمال جدایی کریستیانو رونالدو منتشر شده است. مدافع رئال مادرید در این باره گفت‌: اگر او می‌خواهد مادرید را ترک کند از او بپرسید نه من.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه