سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد؛

۱۲۹ فقره پرونده در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ بررسی شد

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: در راستای تحقق سیاست‌های حبس زدایی و ساماندهی و بررسی پرونده‌های زندانیان، تعداد ۱۲۹ فقره پرونده در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ بررسی و ۱۲۲ زندانی آزاد، و به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.

دادگاه

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمدرضا حداد رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: پیرو منویات رییس دستگاه قضا در خصوص پایش و غربالگری پرونده‌های قضایی زندانیان، آزادی ۱۲۲ زندانی در اسفند ماه گذشته فراهم شد.

وی در این رابطه بیان داشت: در راستای تحقق سیاست‌های حبس زدایی و ساماندهی و بررسی پرونده‌های زندانیان، تعداد ۱۲۹ فقره پرونده در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ بررسی و ۱۲۲ زندانی آزاد، و به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.

این مقام قضایی طرح پایش و تعیین تکلیف هرچه سریعتر زندانیان را یکی از دغدغه های اصلی دستگاه قضایی برشمرد و اظهار داشت: با بهره گیری از ظرفیت شوراهای حل اختلاف مستقر در زندان ها و بازداشتگاه های سراسر استان می توان به آزادی زندانیان کمک نمود.

لازم به ذکر است در سال ۱۳۹۹ به همت اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف شهرستان یزد تعداد ۸۷۱ نفر از زندانیان از بند زندان رهایی یافته اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر