سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

رئیس کل دادگستری استان یزد؛

اجرای کامل سند تحول قوه قضاییه اولویت های دستگاه قضایی یزد در سال جاری

عالی ترین مقام قضائی استان یزد بیان کرد: اجرای کامل سند تحول قوه قضاییه از اولویت های دستگاه قضا استان در سال جاری خواهد بود.

دهشیری

به گزارش خبرگزاری موج یزد، غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: با پیگیری های صورت گرفته در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار شغل در استان با ورود دستگاه قضا تثبیت و یا ایجاد شده است.

وی در دیدار نوروزی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در ۱۰ سال گذشته بر مسائل اقتصادی و معیشت مردم گفت: در سالی که گذشت دستگاه قضایی استان در حوزه حمایت از اشتغال و تولید اهتمام ویژه ای داشت.

وی افزود: با برگزاری مستمر جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی و بازدیدهای میدانی بیش از ۱۲ هزار شغل در سال گذشته در استان ایجاد و یا تثبیت شده است.

دهشیری با اشاره به برگزاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تصریح کرد: دستگاه قضایی استان جهت تحقق شعار سال و رفع موانع تولید تمام قد در میدان در کنار سایر دستگاه های متولی این حوزه قرار دارد.

وی اضافه کرد: در همین راستا برگزاری نشست با حضور مدیران و سرآمدان حوزه صنعت و اقتصاد جهت شناسایی مشکلات و رفع موانع تولید در دستور کار دستگاه قضا استان در سال جدید قرار دارد.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به کاهش محسوس پرونده ها در شعب تحقیق و داوری گفت:  افزایش سرعت رسیدگی به پرونده ها در دستور کار دستگاه قضا استان قرار دارد.

عالی ترین مقام قضائی استان تصریح کرد: اجرای کامل سند تحول قوه قضاییه از اولویت های دستگاه قضا استان در سال جاری خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر