سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

حل پرونده اختلاف سهامداران یک شرکت با تلاش شورای حل اختلاف یزد

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد اظهار داشت: با تلاش اعضاء شعبه ۲۵ شورای حل اختلاف شهرستان یزد موضوع اختلاف پرونده بین سهامداران یک شرکت تولیدی مواد غذایی با سازش مختومه شد.

شورای حل اختلاف

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمدرضا حداد معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد و رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد اظهار داشت: با تلاش اعضاء شعبه ۲۵ شورای حل اختلاف شهرستان یزد پرونده‌ای با خواسته مطالبه ۴۰ میلیارد ریال با سازش مختومه شد.

وی افزود: موضوع اختلاف پرونده بین سهامداران یک شرکت تولیدی مواد غذایی بود که این اختلاف از سال ۹۸ در دادگاه مطرح شده و زمان زیادی برای حل اختلاف در دادگاه طی شده بود که پس از ارجاع پرونده به شعبه ۲۵ ویژه صنایع و معادن شوراهای حل اختلاف شهرستان یزد در نهایت با همت و تلاش اعضاء این شعبه، اختلاف چند ساله به صلح و سازش رسید.

رئیس شوراهای حل اختلاف استان یزد بیان داشت: شوراهای حل اختلاف ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به دستگاه قضایی در اجرای برنامه‌های تحولی قوه قضائیه بوده و خواهد بود .

وی تصریح کرد: انتظار است در اجرای بخشنامه ابلاغی مورخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ریاست قوه قضائیه مراجع قضایی استفاده مطلوبتری را از این نهاد مردمی بنمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر