سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

با حضور نماینده مدیریت زراعت وزارت جهاد کشاورزی کشور در یزد:

ایستگاه بوجاری بذور گندم و جو افتتاح شد

همزمان با دهه مبارک فجر با حضور نماینده مدیریت زراعت وزارت جهاد کشاورزی کشور، هیات بازرسی و ارزیابان رتبه بندی ایستگاه های بوجاری بذر کشور، مدیرسازمان تعاون روستایی استان یزد ایستگاه بوجاری بذور گندم و جو اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد در محل شهر هرات شهرستان خاتم به بهره برداری رسید.

تعاون روستایی یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، "علی جهازی" گفت: ایستگاه بوجاری بذور گندم و جو با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و ۲۴۰  میلیون ریال و با اشتغال زایی بیش از ۲۲ نفر افتتاح شد.

وی درباره افتتاح پروژه های قابل بهره برداری شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی استان یزد اظهار کرد: عملیات تجهیز و راه اندازی دستگاه جدید ایستگاه بوجاری بذور گندم و جو اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد از ابتدای سال ۱۳۹۷ آغاز گردید و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و ۲۴۰  میلیون ریال و حجم عملیات ۵ تن در ساعت و با اشتغال زایی ۲۲ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در بهمن ماه ۱۳۹۷ مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: بذر اساس تولید در کشاورزی محسوب می شود و به عنوان اولین نهاده مصرفی در انتقال صفات ژنتیکی گیاه نقش غیر قابل انکاری دارد، بدون استفاده از بذر خوب حتی با صرف انرژی فراوان نیز نمی توان به حداکثر تولید و عملکرد دست یافت و می توان گفت بذر تنها نهاده ای است که بدون هزینه های اضافی می تواند در افزایش عملکرد نقش مهمی داشته باشد.

جحازی در ادامه ضمن اشاره به عملکرد اتحادیه تعاونی های تولید روستایی استان یزد در خصوص بوجاری انواع بذور گندم و جو اظهار داشت: تا پایان دی ماه سال ۱۳۹۷ میزان۷۹۳ تن بذر گندم رقم های سیوند، نارین، سیروان، بهاران، سیستان و پیشتاز و ۱۲۲ تن بذر جو رقم های نصرت، مهر و خاتم طبقات پرورشی، مادری و گواهی شده توسط اتحادیه تعاونی های تولید استان یزد تحت نظارت سازمان تعاون روستایی استان یزد بوجاری و در بین کشاورزان توزیع شده است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر