سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

دلافوئنته پس از قهرمانی:

شایسته برد قاطع‌تری بودیم/ دیبو مارتینس مانع ما شد

لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، پس از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۶ در برابر آرژانتین، تأکید کرد که شاگردانش شایسته بردی راحت‌تر در فینال بودند، اما عملکرد درخشان امیلیانو مارتینس، دروازه‌بان آرژانتین، مانع از این اتفاق شد.

سرمربی تیم ملی اسپانیا
به گزارش خبرگزاری موج

، لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، لحظاتی پس از سوت پایان فینال جام جهانی ۲۰۲۶ و پیروزی سخت و نفس‌گیر ۱-۰ مقابل آرژانتین، از عملکرد شاگردانش تمجید کرد اما معتقد است که نتیجه می‌توانست بسیار متفاوت رقم بخورد. او با اشاره به تسلط کامل اسپانیا بر میدان و ایجاد موقعیت‌های پرتعداد، تأکید کرد که نمایش تیمش شایسته پیروزی قاطع‌تری بود، اما واکنش‌های خیره‌کننده امیلیانو مارتینس، دروازه‌بان آرژانتین، مانع از باز شدن زودهنگام دروازه آلبی‌سلسته شد و بازی را به وقت‌های اضافه کشاند.

سرمربی لاروخا در تحلیل خود از این بازی تاریخی، جنگندگی و کیفیت تیم ملی آرژانتین را ستود و اذعان کرد که مقاومت آن‌ها تا آخرین دقایق، چالش بزرگی برای برنامه تاکتیکی اسپانیا ایجاد کرده بود. با این حال، گل سرنوشت‌ساز فران تورس در وقت‌های اضافه، پاداش تسلط اسپانیا بر بازی بود و توانست قفل دروازه آرژانتین را بشکند تا ماتادورها پس از شانزده سال دوری از سکوی نخست، دوباره طعم شیرین قهرمانی جهان را بچشند.

این پیروزی نه تنها یک موفقیت ملی برای فوتبال اسپانیا محسوب می‌شود، بلکه یک نقطه عطف شخصی در کارنامه حرفه‌ای لوئیس دلافوئنته نیز به شمار می‌آید. با این جام، دلافوئنته حالا در زمره معدود سرمربیان اسطوره‌ای تاریخ فوتبال قرار می‌گیرد که موفق شده‌اند هر دو عنوان معتبر جام جهانی و جام ملت‌های اروپا را در کارنامه خود ثبت کنند. اکنون اسپانیا با روحیه‌ای دوچندان آماده چالش‌های آینده می‌شود و باید در اولین گام پس از این قهرمانی، در لیگ ملت‌های اروپا به مصاف تیم ملی انگلیس برود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه