سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

سخنگوی فدراسیون فوتبال:

بازی با حریفان اروپایی در فیفادی‌های آینده در دستور کار است

سخنگوی فدراسیون فوتبال تأکید کرد فضای کنونی تیم ملی بر پایه عشق به پیراهن ایران شکل گرفته و همه باید بازیکنانی چون شجاع خلیل‌زاده را در شرایط پرتنش امروز همراهی کنند.

امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال
به گزارش خبرگزاری موج

، امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران در گفت‌وگویی پیرامون حواشی اخیر مربوط به رفتارها و واکنش‌های شجاع خلیل‌زاده در شبکه‌های اجتماعی، تأکید کرد: فضای موجود در تیم ملی با تکیه بر عشق به پیراهن ایران و هماهنگی درونی میان بازیکنان شکل گرفته و حفظ آرامش روانی اعضای تیم یکی از اولویت‌های اصلی فدراسیون است.

علوی گفت: «با توجه به فشارهایی که این روزها بر برخی بازیکنان از جمله کاپیتان‌های تیم ملی وجود دارد، لازم است محیطی آرام و همدلانه ایجاد شود تا افرادی مانند شجاع خلیل‌زاده بتوانند با فراغ بال و اعتماد به نفس بیشتر در مسیر تیم حرکت کنند. اگر جایی خطایی هم هست، همه ما باید سهم خود را بپذیریم؛ من خودم را نیز مستثنی نمی‌دانم و تأکید دارم گفت‌وگو بهترین راه رفع سوء‌تفاهم‌هاست.»

وی در بخش دیگری از سخنانش به برنامه بازی‌های تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران در فیفادی‌های پیشِ رو اشاره کرد و توضیح داد: «اعلام زودهنگام یا غیررسمی حریفان ممکن است روند مذاکرات را پیچیده کند. با این حال، برگزاری دیدار با حریفان اروپایی در دستور کار کادر فنی قرار دارد و فدراسیون در حال بررسی گزینه‌های مختلف است.»

سخنگوی فدراسیون افزود: «طبق روال معمول، قرعه‌کشی‌ها و هماهنگی‌ها بین تیم‌ها بر اساس تقویم فیفا انجام می‌شود. در گذشته نیز ابتدا قرعه مشخص می‌شد و سپس درباره برگزاری دیدارها تصمیم نهایی گرفته می‌شد. این بار نیز به همین شیوه، بازی‌های دوستانه در حال برنامه‌ریزی است تا تیم ملی فرصت آمادگی بیشتری پیش از رقابت‌های رسمی داشته باشد.»

تحلیل فنی این اظهارات از نگاه کارشناسان نشان می‌دهد که فدراسیون درصدد است هم فضای روانی تیم ملی را پایدار کند و هم سطح رقابتی بازی‌های تدارکاتی را ارتقا دهد. بازی مقابل تیم‌های اروپایی، در نگاه فدراسیون و کادر فنی، می‌تواند معیار سنجشی برای ارتقای کیفیت تاکتیکی و روحیه گروهی بازیکنان باشد، به‌ویژه در آستانه رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه