سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

باشگاه الاتحاد عربستان:

ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که بازی در زمان معین برگزار نخواهد شد

باشگاه الاتحاد عربستان دربیانه‌ای عنوان داشت که ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که بازی در زمان معین برگزار نخواهد شد و تیم می‌تواند ورزشگاه را ترک کند و طبق این تصمیم ما ورزشگاه را ترک کردیم و راهی فرودگاه شدیم.

الاتحاد عربستان

به گزارش خبرگزاری موج، سپاهان ایران و الاتحاد عربستان قرار بود از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه (دوشنبه) در ورزشگاه نقش جهان عربستان به مصاف هم بروند اما اعضای تیم الاتحاد حاضر به حضور در زمین نشدند تا بازی لغو شود.

تاکنون رسانه‌های رسمی باشگاه‌های سپاهان و الاتحاد درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه نقش جهان توضیحی نداده‌اند. با این حال رسانه‌ها و خبرنگاران عربستانی در موجی هماهنگ مدعی شدند که اعضای تیم الاتحاد به دلیل وجود سردیس شهید سلیمانی در ورودی تونل ورزشگاه نقش جهان، حاضر به ورود به زمین نشده‌اند.

باشگاه الاتحاد در بیانیه‌ای به لغو بازی واکنش نشان داد. در این بیانیه آمده است: «باشگاه می‌خواهد توضیح دهد که بعد از آنکه تیم به ورزشگاه محل برگزاری بازی با سپاهان رسید ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که بازی در زمان معین برگزار نخواهد شد و تیم می‌تواند ورزشگاه را ترک کند و طبق این تصمیم ما ورزشگاه را ترک کردیم و راهی فرودگاه شدیم.»

 

بیشتر بخوانید:

همه چیز غیرمنتظره و پیش بینی نشده بود!

الاتحاد ورزشگاه نقش جهان را ترک کرد!

الاتحاد به عربستان بازمی‌گردد

در ادامه این بیانیه آمده است: «باشگاه الاتحاد جزئیات این تصمیم را پیگیری خواهد کرد و از کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌خواهد که حقوق باشگاه را بر اساس قوانین و لایحه‌های موجود رعایت و حفظ کند.»

لغو این رقابت با واکنش کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) همراه بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) درباره لغو این بازی نوشت: «دیدار گروه C لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۴-۲۰۲۳ میان سپاهان و الاتحاد که قرار بود امشب در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود، به‌ خاطر شرایط غیر منتظره و پیش‌بینی‌نشده لغو شد. کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) بر تعهد خود نسبت به ضمانت امنیت بازیکنان، مقامات برگزاری مسابقه، تماشاگران و همه سهامداران و افراد مرتبط تأکید می‌کند. این موضوع به کمیته‌های مرتبط ارجاع داده می‌شود.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه