سرخط خبرها
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

علیرضا دبیر:

نسبت جمعیت کشتی گیران به دو دهه گذشته ده‌ها برابر کمتر شده است

رئیس فدراسیون کشتی گفت: هم اکنون کشتی کشور با چالش بزرگی به نام افت کمیت کشتی گیران مواجه است به طوری که نسبت جمعیت کشتی گیران به دو دهه گذشته ده‌ها برابر کمتر شده است.

علیرضا دبیر

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در ادامه‌ی بازدید‌های استانی خود، در شهر شیراز حضور یافت و با آیت الله لطف اله دژکام نماینده، ولی فقیه در استان فارس، امام جمعه شیراز و تولیت آستان مقدس شاهچراغ دیدار و گفتگو کرد.

رئیس فدراسیون کشتی در این دیدار که با حضور امید نوروزی قهرمان کشتی فرنگی المپیک و جهان، محمد موسایی رئیس هیئت کشتی فارس و محمدجواد یزدانی نیا نایب رئیس سازمان لیگ برگزار شد، گفت: به منظور بررسی مشکلات و دغدغه‌های جامعه‌ی کشتی در استان‌ها حضور می‌یابم و با مسئولان ارشد استان‌ها در راستای کمک به کشتی نشست‌هایی را برگزار می‌کنم.

وی ادامه داد: هم اکنون کشتی کشور با چالش بزرگی به نام افت کمیت کشتی گیران مواجه است به طوری که نسبت جمعیت کشتی گیران به دو دهه گذشته ده‌ها برابر کمتر شده است.

دبیر با اشاره به اینکه استان فارس یک پتانسیل ویژه در کشتی فرنگی کشور محسوب می‌شود، گفت: این استان قهرمانان بزرگی همچون امید نوروزی در کشتی فرنگی ایران و جهان دارد و هم اکنون نیز چندین کشتی گیر از فارس در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی حضور دارند.

وی ادامه داد: اگر حمایت‌ها و توجه مسئولین به این ورزش ملی در استان فارس بیشتر شود، قطعاً پیشرفت خوبی نه تنها در کشتی فارس بلکه در کشتی کشور به وجود خواهد آمد.

دبیر تصریح کرد: شما به عنوان نماینده رهبری در استان می‌توانید از نظر معنوی حمایت‌های خوبی از کشتی داشته باشید و در جهت حمایت از کشتی استان با مسئولان ارشد رایزنی‌های لازم را بعمل آورید.

در ادامه آیت الله دژکام با بیان اینکه نباید فکر کنیم که کشتی کهنه شده است گفت: کشتی در ایران ریشه دارد و ورزش راهبردی ما محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: کشتی باعث می‌شود که پرچم ایران در دنیا به اهتزاز درآید و نباید این رشته‌ی ورزشی را از دست بدهیم و باید آن را تقویت کنیم.

نماینده، ولی فقیه در این جلسه تصریح کرد: برای اینکه کشتی در استان فارس محکم‌تر و بهتر شود، هیئت کشتی استان و اداره کل ورزش و جوانان فارس یک طرح جامعی را برای کمک به کشتی تهیه کنند و تا قبل از میلاد حضرت علی (ع) در شورای فرهنگی عمومی استان فارس که با حضور همه‌ی مسئولین برگزار شود ارائه داده تا مورد تصویب قرار بگیرد.

رئیس فدراسیون کشتی پیش از این دیدار با حضور در حرم شاهچراغ، قبر مطهر برادر بزرگوار، امام رضا (ع) را زیارت کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه