سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد

اظهارات گرشاسبی درباره شرایط تیم پیکان در نقل و انتقالات تابستانی

مدیرعامل باشگاه پیکان درباره شرایط تیم فوتبال این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی توضیحاتی ارائه کرد.

حمید رضا گرشاسبی

به گزارش خبرگزاری موج، حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل باشگاه پیکان درباره شرایط تیم فوتبال این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی گفت: با توجه به تمدید قرارداد ویسی، از او لیست بازیکنان مدنظرش را درخواست کردیم و او هم این لیست را به ما داد، اما حبابی که به دلیل نبود نظارت، در قیمت بازیکنان ایجاد شده شرایط را به سمتی برده که فعلا اقدامی نکنیم. با این حال تلاش می‌کنیم ظرف ۱۰ روز آینده، از لیستی که ویسی به ما داده تیم را در پُست‌هایی که نیاز است تقویت کنیم.

گرشاسبی درباره ممنوعیت جذب بازیکن و مربی خارجی اظهار داشت: به اعتقاد من وضع چنین قوانینی ضعف ما را می‌رساند و صورت مسئله را پاک می‌کند. با این کار به قوانین فیفا و AFC بی احترامی می‌کنیم. به جای اینکه نظارت قوی و درستی داشته باشیم، کاری می‌کنیم که قیمت بازیکنان داخلی چند برابر شود. متاسفانه با وضع این قانون غلط، کاری کرده اند که حتی باشگاه‌هایی که نمی‌خواستند ریخت و پاش کنند هم به خرج افتاده اند. به نظرم وضع قانون منع جذب بازیکن و مربی خارجی تصمیم درستی نبود و باید نظارت‌ها را بیشتر می‌کردیم.

* باید جلسه‌ای برگزار می‌کردند تا از استخوان خورد کرده‌های ورزش نظرخواهی شود

مدیرعامل باشگاه پیکان در ادامه گفت: وقتی مدیری که امتحانش را پس داده، دوباره می‌آورند نباید انتظار داشت شرایط باشگاه‌ها بهتر شود. تصمیمات باید با تفکر باشد. حداقل باید جلسه‌ای برگزار می‌کردند تا از استخوان خورد کرده‌های ورزش نظرخواهی شود. این قانون باید از فیلتر اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل باشگاه‌ها می‌ گذشت و سپس آن را ابلاغ می‌کردند. این قوانین چشم بسته وضع می‌شود و گرفتاری فوتبال و باشگاه‌ها را در پی دارد.

او درباره پیشنهاد‌های واسعی و مغانلو گفت: هر ۲ بازیکن می‌توانند پیکان را ترک کنند، اما ۴۰ درصد از مبلغ قرارداد آن‌ها به باشگاه تعلق می‌گیرد. باشگاه نمی‌تواند این بازیکنان را به زور نگه دارد و اختیار دست خودشان است. مغانلو از یک تیم پرتغالی پیشنهاد رسمی دارد و مشغول انجام کارهای خود برای سفر به این کشور است. اگر انتقال او به لیگ پرتغال عملی نشود، راهی یک تیم داخلی می‌شود. واسعی هم چند پیشنهاد داشت، اما خودش تصمیم گرفت به استقلال برود. ما هم شرایطی داریم که در صورت موافقت استقلالی ها، واسعی می‌تواند به این تیم ملحق شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه