سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رسول‌ پناه:

دغدغه اعضای هیات مدیره این است که پرسپولیس آسیب نبیند

سرپرست مدیرعاملی و رئیس هیات مدیره پرسپولیس گفت: هواداران پرسپولیس اصلاً نگران نباشند. برخی قصد دارند گرایش منفی را به آنها تزریق کنند اما دغدغه اعضای هیات مدیره در این شرایط حساس این است که پرسپولیس آسیب نبیند.

رسول‌ پناه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مهدی رسول‌ پناه سرپرست مدیرعاملی و رئیس هیات مدیره پرسپولیس در خصوص روند مذاکرات صورت گرفته برای وضعیت کارگزار باشگاه اظهار کرد: ما در این روزها در حال مذاکره برای بررسی بهترین شرایط برای باشگاه پرسپولیس هستیم. در این وضعیت از هر کارگزاری که بتواند در بهره گیری از منابع مالی به پرسپولیس کمک بیشتری کند استفاده خواهیم کرد. یکی از دلایلی که روند مذاکرات طولانی شده به همین خاطر است.

سرپرست مدیرعاملی و رئیس هیات مدیره پرسپولیس ادامه داد: هواداران پرسپولیس اصلاً نگران نباشند. برخی قصد دارند گرایش منفی را به آنها تزریق کنند اما دغدغه اعضای هیات مدیره در این شرایط حساس این است که پرسپولیس آسیب نبیند. تمرکز ما تامین منابع مالی با کمک گرفتن از اسپانسر باشگاه است تا از این شرایط حساس عبور کنیم. در این روزها از سوی معاونت‌های وزارت محترم ورزش، اعضای هیات مدیره، معاون حقوقی باشگاه و … پیگیری زیادی انجام می‌دهند تا بهترین اتفاق برای باشگاه بزرگ پرسپولیس رخ دهد.

رسول‌پناه افزود: پیشنهادات مختلفی برای همکاری با باشگاه پرسپولیس به دست ما رسیده اما منافع باشگاه را حتماً لحاظ خواهیم کرد تا بهترین انتخاب صورت بگیرد. در این زمینه باید بگویم چون برخی از آقایان فقط با یک کارگزار در ارتباط هستند به همین خاطر اطلاع دقیقی از مذاکرات صورت گرفته با سایر شرکت‌ها ندارند.

وی ادامه داد: این را هم اضافه می‌کنم که شانس همه کارگزارها برای همکاری با باشگاه پرسپولیس یکسان است اما قول می‌دهم که تحت تاثیر جوسازی‌ها قرار نخواهیم گرفت. به هواداران محترم پرسپولیس این تضمین را می‌دهم که هیچ اختلافی در هیات مدیره باشگاه وجود ندارد و همه تلاش ما بر این است تا بهترین کارگزار را برای همکاری با پرسپولیس انتخاب کنیم. ما با کارگزاری همکاری خواهیم کرد که درآمدی تضمین شده و پایدار برای پرسپولیس داشته باشد. مطمئناً در اسرع وقت و از میان گزینه‌های مختلف بهترین تصمیم را خواهیم گرفت.

وی تصریح کرد: حالا در این میان برخی قصد دارند با حاشیه پراکنی و تفرقه اندازی مانع از رسیدن به اهداف بزرگ برای پرسپولیس شوند اما ما همه تلاش خود را خواهیم کرد تا مصلحت پرسپولیس فدای مصلحت شخصی نشود. همان طور که گفتم تخلف‌هایی در این زمینه وجود داشته که آن‌ها را گزارش کرده و پیگیری خواهیم کرد.

رسول ‌پناه درباره اظهارات ابوالضل امان الله افزود: با توجه به عدم رعایت شئونات شغلی و حرفه‌ای، ایشان مسئولیتی در باشگاه پرسپولیس ندارد و بابت نشر اکاذیب، پیگیری قانونی برای باشگاه پرسپولیس محفوظ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه