سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

باشگاه صد میلیاردی‌ها عضو جدید گرفت/ کدام فیلم رکورد زد؟

آمار فروش سینماها در هفته اخیر با افت ۱۳ میلیارد تومانی نسبت به هفته گذشته مواجه شد، در حالی که فیلم «زنده شور» توانست به باشگاه فیلم‌های صد میلیاردی بپیوندد و اکران فیلم جدید «سقف» نیز آغاز شد.

سقف
به گزارش خبرگزاری موج

، در هفته اخیر گیشه سینماهای کشور با کاهش ۱۳ میلیارد تومانی فروش نسبت به هفته قبل روبرو شد و در مجموع حدود ۳۸ میلیارد تومان بلیت در ۱۳ هزار و ۶۸۷ سانس به فروش رسید. این آمار در حالی به ثبت رسید که از روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه، فیلم سینمایی سقف به کارگردانی ابراهیم امینی با حال و هوای کمدی سیاه اکران خود را در سینماها آغاز کرد.

صدرنشین جدول فروش هفتگی، فیلم «زنده شور» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی کاظم دانشی است که با عبور از مرز ۱۰۰ میلیارد تومان، موفقیت تجاری خود را تثبیت کرد. این اثر که از ۲۴ تیرماه روی پرده رفته، با روایت داستانی در فضای یک نماینده دادستان، توجه مخاطبان را به خود جلب کرده است.

در رتبه‌های بعدی جدول فروش، فیلم «استخر» به کارگردانی سروش صحت با فاصله اندک در جایگاه دوم قرار دارد. همچنین فیلم «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» به کارگردانی بهمن گودرزی با فروش کل بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان، همچنان به عنوان یکی از آثار پرفروش در چرخه اکران حضور دارد.

در بخش فیلم‌هایی که در هفته گذشته فروش زیر یک میلیارد تومان را تجربه کردند، آثاری چون «لباس شخصی»، «آنتیک»، «سفر به لیمونیا»، «نبرد با خرچنگ» و «تهران کنارت» قرار دارند. این فیلم‌ها علی‌رغم تلاش برای جذب مخاطب، با استقبال محدودتری در سانس‌های نمایش مواجه شدند.

در انتهای جدول فروش هفتگی نیز آثاری قرار دارند که میزان بلیت‌فروشی آن‌ها بسیار اندک بوده است. فیلم‌هایی نظیر «خط نجات» با فروش تنها ۲ بلیت و «بهشت تبهکاران» با ۱۵ بلیت، کمترین سهم را از گیشه هفته اخیر داشتند که نشان‌دهنده رکود در استقبال از برخی آثار است.

فروش کلی آثار روی پرده نشان می‌دهد: «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» با بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان پیشتاز است و پس از آن «زنده شور» با عبور از مرز ۱۰۱ میلیارد تومان و «استخر» با ۹۲ میلیارد تومان در رده‌های اول تا سوم جدول کل قرار دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه