سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

فرهاد قائمیان:

«از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» ساخته می‌شود

مدیر جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) از ساخت فیلمی سینمایی در گونه تاریخی با اقتباس از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» خبر داد.

فرهاد قائمیان
به گزارش خبرگزاری موج

، فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) از ساخت فیلمی سینمایی در گونه تاریخی با اقتباس از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» در راستای فرهنگ رضوی و جشنواره امام رضا (ع) خبر داد.

فرهاد قائمیان در جلسه دیدار مدیران و دبیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها حضور داریم تا کارهای بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای «کردر رضوی» گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم. در جشنواره هنرهای نمایشی، نمایش‌ها در استان‌های مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا برای مردم آشنایی بیشتری داشته باشد.

مدیر بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره اظهار کرد: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند. امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

قائمیان ضمن تقدیر از حمایت‌های وزیر فرهنگ، قائم مقام وزیر فرهنگ و بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) بیان کرد: امیدوارم این جشنواره، بهترین جشنواره در جهت اشاعه فرهنگ رضوی باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه