سرخط خبرها
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند
  • ورزشگاه آزادی تا دی ماه در دسترس نیست!
  • زاکانی: مانع توسعه فیبر نوری نیستیم؛ دنبال اجرای قانونیم
  • اسپانیا با برد فرانسه راهی فینال جام جهانی شد
  • اسدبیگی: در پرسپولیس قربانی مسائل غیرفنی شدم/ بی‌دلیل مرا کنار گذاشتند
  • اتصال کارت بانکی به کارت سوخت به‌زودی عملیاتی می‌شود
  • صفر تا صد طرح سربازی نخبگان، خدمت تخصصی جایگزین حضور در پادگان
  • هشدار بهزیستی درباره افزایش بدسرپرستی زنان/ آماده موج سالمندی نیستیم
  • آسانی قراردادش با استقلال را فسخ کرد
  • پایان فرار قاتلان در گچساران/ دستگیری عاملان قتل با مواد خوراکی مسموم
  • وقوع انفجارهای شدید در کویت
  • ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از ملت ایران و عراق در بدرقه قائد شهید
  • تکذیب رسمی ادعای ترامپ درباره مذاکره ۱۱ ساعته آمریکا و ایران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان به شورای شهر پیشنهاد داد؛

پیشنهاد نامگذاری روز بندرعباس

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با حضور در چهاردهمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس به ریاست فاطمه جراره، طرح نامگذاری روز بندرعباس در تقویم فعالیت های استان را پیشنهاد داد.

روز بندرعباس+رضا کمالی زرکانی+شورای اسلامی شهر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، رضا کمالی زرکانی در چهاردهمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس شهرها را یک اکوسیستم پویا و زنده و بالنده دانست و گفت: خیلی از عوامل سخت افزاری و نرم افزاری در کنار هم قرار می گیرد تا یک شهر ایجاد شود اما آنچه به شهر روح و جان می دهد فرهنگ و هنر است.

وی به اهمیت فرهنگ در توسعه شهرها اشاره کرد و افزود: فرهنگ بستری را فراهم می کند که باعث قابلیت مضاعف می شود و رشد و توسعه ی شهرها را چندین برابر می کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افتخار هرمزگان را به فرهنگ، هنر، آیین‌ها، آداب، رسوم، گویش ها، لباس و غیره دانست و اظهار داشت: لازم است در تمام مظاهر شهری بندرعباس شاخص ها و مظاهر فرهنگی دیده شود و یک شهر باید معرف آداب، رسوم و فرهنگ مردم آن شهر باشد.

کمالی زرکانی در ادامه به امکان همکاری های متقابل اشاره کرد و گفت: تبدیل بندرعباس به پایتخت کتاب،ایجاد پارک هنرمندان، گذر فرهنگی، احداث تئاتر شهر، فعال سازی قانونی فرهنگسراهای محلات، تسهیل پروانه ساخت ابنیه های فرهنگی وغیره از جمله مواری است که می تواند در توسعه فرهنگی شهر بندر عباس مورد مشارکت و همکاری قرار گیرد.

وی در ادامه به نامگذاری روز بندرعباس در تقویم رسمی اشاره کرد و بیان داشت: دو سال قبل در شورای فرهنگ عمومی استان، چهارم تا دهم اردیبهشت بعنوان هفته هرمزگان نامگذاری و اولین دوره آن نیز با حداکثر مشارکت دستگاها و نهادها و مردم برگزار شد و اولین روز از هفته هرمزگان که چهارم اردیبهشت می باشد بعنوان روز بندرعباس پیشنهاد می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه