لاشه دو قلاده فوک خزری در سواحل نور و نوشهر کشف شد

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران از کشف لاشه دو قلاده فوک خزری در سواحل نور و نوشهر خبر داد و اعلام کرد با احتساب فوک مشاهده شده در میانکاله، مجموع تلفات ثبت شده از ابتدای سال به ۳ قلاده رسید.

لاشه فوک خزری
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، روح‌الله اسماعیلی معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران اظهار کرد: در ادامه پایش‌های منسجم سواحل استان، لاشه دو قلاده فوک خزری روز شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در سواحل شهرستان‌های نور و نوشهر توسط مأموران یگان حفاظت محیط زیست و همیاران طبیعت کشف شد.  

وی افزود: پیش از این، در دهم اردیبهشت‌ماه نیز لاشه یک نوزاد فوک خزری در پناهگاه حیات وحش میانکاله مشاهده شده بود و بر این اساس، مجموع آمار تجمعی تلفات ثبت‌شده فوک خزری در سواحل استان از ابتدای امسال تاکنون به سه قلاده رسیده است.  

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی مازندران در تشریح وضعیت لاشه‌های مکشوفه تصریح کرد: بنا بر بررسی کارشناسان اعزامی به محل، به دلیل گذشت زمان قابل توجه از مرگ این دو قلاده فوک، لاشه‌ها در وضعیت فساد پیشرفته قرار داشتند؛ از این رو امکان کالبدگشایی و نمونه‌برداری علمی از آن‌ها میسر نشد.  

اسماعیلی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فیزیکی لاشه‌ها و برای جلوگیری از هرگونه آلودگی احتمالی محیطی، عملیات دفن بهداشتی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و تحت نظارت کارشناسان محیط زیست انجام گرفت.  

وی با تأکید بر تداوم پایش‌های ساحلی در سواحل مازندران گفت: با توجه به حساسیت موضوع، شبکه دیده‌بانی محیط زیست در تمامی سواحل استان فعال است و از شهروندان و صیادان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۵۴۰ (تلفن گویای سازمان حفاظت محیط زیست) اطلاع‌رسانی کنند تا اقدامات تشخیصی و بهداشتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گیرد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه