پایان جولان کاروان قاچاقچیان در جنگل‌های آمل

در پی هماهنگی‌های به‌عمل آمده میان اداره‌کل منابع طبیعی مازندران و پلیس امنیت اقتصادی، یکی از بزرگ‌ترین باندهای سازمان‌یافته قاچاق چوب در منطقه امامزاده عبدالله آمل متلاشی شد.

قاچاق چوب
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محمد مجیدنیا نماینده پلیس امنیت اقتصادی مستقر در اداره‌کل منابع طبیعی استان مازندران، با تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: با آغاز سال ۱۴۰۵ و با راهبری مدیرکل منابع طبیعی استان و فرماندهی یگان حفاظت، اولویت اجرایی ما بر کارهای فنی، اطلاعاتی و شناسنامه‌دار کردن قاچاقچیان حرفه‌ای و سازمان‌یافته متمرکز شده است و بر همین اساس، با بهره‌گیری حداکثری از ابزارهای فنی در اختیار یگان، موفق شدیم در یک بازه زمانی دو ماهه، یکی از باندهای اصلی و ریشه‌دار قاچاق چوب را در شهرستان آمل شناسایی و منهدم کنیم.

وی افزود: در پی گزارش‌های متعدد مردمی و اشراف اطلاعاتی بر منطقه امامزاده عبدالله آمل، مشخص شد یک شبکه حرفه‌ای با در اختیار داشتن بیش از ۲۰ رأس دواب (اسب و قاطر) به صورت گروهی اقدام به قطع و حمل گسترده چوب‌آلات جنگلی می‌کنند و با دستور صریح مدیرکل محترم، تیم‌های شناسایی پلیس امنیت اقتصادی و یگان حفاظت، نقاط آلوده و گذرگاه‌های اصلی این قاچاقچیان در دل جنگل را شناسایی کرده و با نصب دوربین‌های پنهان و ابزارهای پایش تصویری، تردد آن‌ها را تحت رصد کامل قرار دادند.

مجیدنیا با اشاره به نتایج این عملیات ضربتی گفت: پس از یک ماه مراقبت شبانه‌روزی و تکمیل مستندات، با اخذ مجوز قضایی، عملیات متلاشی‌سازی این باند اجرا شد که طی آن ۱۲ رأس دواب حامل چوب قاچاق توقیف و مقدار قابل توجهی چوب‌آلات جنگلی کشف و ضبط گردید. در این راستا ۳ نفر از قاچاقچیان بنام منطقه دستگیر و روانه زندان شدند و ۳ نفر دیگر نیز شناسایی شده و تحت تعقیب قرار دارند که به‌زودی دستگیر خواهند شد. همچنین کلیه خریداران و همدستان این شبکه شناسایی شده و پرونده قضایی آن‌ها در جریان است.

نماینده پلیس امنیت اقتصادی مستقر در منابع طبیعی مازندران خاطرنشان کرد: تمامی دواب توقیف شده با دستور قضایی جهت تعیین تکلیف تحویل عوامل محیط زیست استان گردیدند. 

وی در پایان با تأکید بر استمرار این رویکرد سخت‌گیرانه در سال ۱۴۰۵، به طبیعت‌دوستان اطمینان داد و گفت: با تعامل سازنده‌ای که میان دستگاه قضایی، انتظامی و امنیتی شکل گرفته است، امسال با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین اطلاعاتی، سراغ تک‌تک شبکه‌های اصلی قاچاق خواهیم رفت تا شاهد کمترین آمار تعرض به منابع ملی و جنگل‌های ارزشمند استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه