فرماندار جویبار:
شهرکهای ساحلی جویبار ملزم به داشتن ناجیان غریق شدند
فرماندار جویبار از الزام تمامی شهرکهای ساحلی این شهرستان به استفاده از ناجیان غریق در فصل تابستان خبر داد.

، محمد مدانلو از الزام شهرکهای ساحلی این شهرستان برای بهکارگیری ناجیان غریق خبر داد و اظهار داشت: با آغاز فصل گرما و افزایش حضور مسافران، نظارت بر ایمنی سواحل تشدید شده است.
وی با اشاره به ۲۱ کیلومتر نوار ساحلی جویبار و فعالیت دو طرح سالمسازی دریا در چپکرود و لاریم، ادامه داد: همه شهرکهای ساحلی ملزم به همکاری و تأمین ناجیان غریق برای نقاط مربوطه هستند.
فرماندار شهرستان جویبار گفت: در سال گذشته هیچ مورد غرقشدگی در سواحل جویبار گزارش نشد که حاصل استقرار ۶۵ ناجی در دو شیفت و نظارت مستمر بر فعالیت آنها بوده است.
وی تصریح کرد: حریم ۶۰ متر ساحل جویبار آزاد و برای استفاده عمومی در نظر گرفته شده و کمیتههای دوازدهگانه ستاد ساحل سالم، موظف به اجرای مأموریتهای محوله هستند؛ بهطوری که هر روز باید یک مدیر بهصورت میدانی در ساحل حضور داشته باشد.
مدانلو با توصیه به مسافران برای استفاده از طرحهای دریا بهعنوان مکانهای امنتر برای شنا، تأکید کرد: شنا در مناطق غیرمجاز خطرآفرین است و طرحهای دریا با حضور نیروهای امدادی، ضریب ایمنی بالاتری دارند.
ارسال نظر