مدیر مخابرات نوشهر، چالوس و کلاردشت خبر داد؛
نصب دکل جدید مخابراتی در ساحل رادیودریای چالوس / افزایش سرعت اینترنت تا ۵۰ درصد
مدیر مخابرات نوشهر، چالوس و کلاردشت با بیان اینکه با توافق شهرداری، زمین جهت نصب دکل جدید در ساحل رادیودریای چالوس تحویل پیمانکار شد، گفت: پهنای باند نیز در سه شهرستان افزایش یافته و سرعت اینترنت تا ۵۰ برابر بیشتر می شود.
مرتضی مختاری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج مازندران با اشاره به تغییر تکنولوژی و ارتقای دکلهای مخابراتی در شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت، اظهار داشت: در برنامه مخابرات ایران ارتقاء اینترنت به ۵G نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۱ در راستای تکنولوژی و ارتقای دکلها، تعداد ۲۴ سایت شهری و روستایی به تکنولوژی ۴G ارتقا پیدا کردند، ادامه داد: در طول سه سال اخیر تعداد ۲۰ سایت جدید مخابراتی در شهرستانهای نوشهر چالوس و کلاردشت از جمله در روستاهای چتن، خوشل، نیچکوه، شهر پول، چلاجو، نجارده، آبندانک، کلاک، دزدبن، اجابیت کلاردشت، رستم آباد چالوس سنگ تجن نوشهر، چلک، پمپ بنزین مشایخ نصب و راهاندازی شد.
مدیر مخابرات شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت گفت: برای ارتقای تکنولوژی دکلهای قدیمی حدود سه و نیم میلیارد تومان هزینه صرف شده است و برای ایجاد و راهاندازی دکلهای جدید هم بین ۶ تا ۸ میلیارد تومان هزینه میشود.
وی از نصب سه دکل جدید در خیابان رادیو دریا خبر داد و افزود: با توجه به اینکه در ساحل رادیودریا مشکل آنتندهی وجود داشت که عمده این مشکل به خاطر احداث آپارتمان است ولی خوشبختانه با توافق شهرداری، زمین جهت نصب دکل جدید در این منطقه تحویل پیمانکار شد.
مختاری بیان داشت: دکل جدید دیگری در مجتمع اقامتی امامت چالوس نصب خواهد شد که در حال حاضر فوندانسیون آن اجرا شد که با بهره برداری از این دکل، مشکل آنتن دهی برای ساکنان شهرک نواب نیز برطرف می شود.
وی با اشاره به اینکه ارتفاع دکل مخابراتی روستای هرطهکلای چالوس نیز به ۴۸ متر افزایش خواهد یافت و پوشش دهی این منطقه تقویت میشود، تصریح کرد: دکلهای جدید دیگر در منطقه حسنکیف کلاردشت و دیگری در طویر دره نصب شدند و مراحل نصب تجهیزات مخابراتی آن در حال انجام است و همچنین دکلهای جدیدی در رودبارک و موکای کلاردشت را در دست اقدام داریم که امیدواریم هر چه زودتر زمینهای مورد نظر جهت نصب دکل تملک شود.
مدیر مخابرات شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت ابراز داشت: البته هنوز نقاط کور مخابراتی در مناطق شکریکلا و هفت تیر نوشهر داریم و ما الان به دنبال زمین برای اجرای این پروژهها هستیم.
وی یکی از معضلات برای نصب و راه اندازی دکلهای جدید را بحث تملک زمین برشمرد و اظهار داشت: در این زمینه یا اجاره بهای زمین بالا است و یا همسایگان پس از اجاره زمین با نصب دکل مخالفت میکنند و واقعاً کار سختی است.
این مسئول اضافه کرد: متأسفانه تبلیغات منفی درباره امواج مخابراتی مبنی بر مضر بودن آن میشود در حالی که سالهای سال ما و همکاران در زیر همین دکلها و حال سالنهای دستگاهها با امواج زیاد در حال خدماترسانی هستیم ولی مشکلی برای کسی پیش نیامد ولی به هر حال این تبلیغات منفی جلوی سرعت کار توسعه پوششدهی آنتنهای مخابراتی را میگیرد.
وی ادامه داد: با وجود همه این مشکلات، اما سرعت کار پوششدهی نقاط کور مخابرات بالا است و اگر همین روند ادامه پیدا کند شاید تا دو سال آینده هیچ نقطه کور مخابراتی در شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت نداشته باشیم.
مختاری با بیان اینکه شرکت مخابرات همه جا دنبال درآمد و سود نیست، گفت: وقتی ما در روستاها دکل با هزینه ۶ میلیارد تومان میزنیم به دنبال پوششدهی آنتن مخابراتی برای مردم هستیم.
وی با بیان اینکه در برنامههای شرکت ارتباطات سیار بحث تعویض و نوسازی باتریهای دکلهای مخابراتی هم دیده شد، افزود: در تلاش هستیم تا بخش اعظم سایتهای مخابراتی مادر را که چند سایت دیگر را ساپورت میکند باتریهای جدید مجهز شوند.
مدیر مخابرات شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت درباره پوشش آنتن مخابراتی در نوشهر، چالوس و کلاردشت عنوان داشت: پوشش مخابراتی در این مناطق از ابتدای سال ۱۴۰۱ حدود ۳۵ درصد بود ولی الان به بیش از ۸۵ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: تقریباً از ابتدای سال ۱۴۰۱ بیشترین انرژی شرکت مخابرات ایران به سمت فیبر نوری رفته است و از اواسط سال ۱۴۰۱ شرکت مخابرات شعاری تحت عنوان «نجما» را سرلوحه کار خود قرار داد که نهضت جهادی فیبر نوری مخابرات ایران در این طرح اجرا میشود.
مختاری تصریح کرد: در همین راستا اغلب دهیاریهای سه شهرستان پای کار آمدند و با کمک به مخابرات بسیاری از روستاها تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند مورد بهرهبرداری مردم قرار گرفت.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود یکی از مشکلات در حوزه مخابراتی را سرقتها دانست و گفت: با جمعآوری کابلهای مسی و جایگزینی آن با فیبر نوری، سرقتها به شدت کاهش یافت و از سویی دیگر سبب شد تا پهنای باند افزایش یافته و سرعت اینترنت نیز تا ۵۰ برابر بیشتر شود.
مدیر مخابرات شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت عنوان داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در زمینه تلفنهای ثابت در شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت کار کردیم و افزایش سرعت اینترنت و کیفیت ارتباطات را شاهد هستیم.
ارسال نظر