English

رئیس کل دادگستری مازندران؛

هشدار جدی دستگاه قضایی به متجاوزان جنگل‌ها و اراضی استان

رئیس کل دادگستری مازندران از خلع ید بیش از دو هزار هکتار از اراضی ملی استان از ابتدای امسال خبر داد و با هشدار به سودجویان، تأکید کرد دستگاه قضایی با هرگونه تصرف اراضی و قطع درختان جنگلی به‌صورت قاطع و قانونی برخورد خواهد کرد.

متجاوزان جنگل
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، رئیس کل دادگستری مازندران از خلع ید بیش از دو هزار هکتار از اراضی ملی استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

عباس پوریانی با اشاره به شرایط خاص اقلیمی و جغرافیایی مازندران، بر لزوم حفظ حقوق بیت‌المال و انفال تأکید کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، با همراهی و همکاری اداره‌کل منابع طبیعی استان، ۲۲۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی از ید متصرفان خارج و خلع ید شد.

وی با تقدیر از اقدامات منابع طبیعی استان در مقابله با قاچاق چوب‌های جنگلی، تصریح کرد: معضل قطع درختان جنگلی از موضوعات مهم و مبتلابه مازندران است و با توجه به اهمیت این موضوع، متولیان منابع طبیعی در مناطق مختلف استان به‌صورت جدی وارد عمل شده‌اند و برخورد قاطع و قانونی با متخلفان ادامه دارد.

پوریانی با اشاره به اینکه جنگل متعلق به همه مردم است و منافع آن به کل جامعه بازمی‌گردد، ادامه داد: نباید اجازه داد عده‌ای سودجو با قطع درختان جنگلی به منابع طبیعی و جنگل‌های استان، به‌عنوان سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور، آسیب وارد کنند.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه صیانت و حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی مسئولیتی همگانی است، نقش مردم را در این حوزه مهم، تأثیرگذار و تعیین‌کننده دانست.

وی در پایان با هشدار به افرادی که اقدام به قطع درختان جنگلی و قاچاق چوب می‌کنند، تأکید کرد: دستگاه قضایی استان، هم در زمینه اصل مجازات و هم در اعمال مجازات‌های تکمیلی، با متخلفان برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه