سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران:

حضور زنان در رسانه‌ها، فرصت ممتازی برای بیان دغدغه‌های این حوزه است

فرشته پازکی با بیان این که افزایش حضور زنان در مدیریت رسانه‌ها و افزایش طرح مسائل زنان و خانواده در رسانه، ارتقای جایگاه زنان در رسانه‌ها، فرصت ممتازی است که می‌تواند نسل‌های جدید را با ارزش‌های خانواده و جامعه همراه سازد، گفت: حضور زنان در رسانه ها و مدیریت آن، فرصت مغتنمی برای بیان دغدغه‌های این حوزه است.

استانداری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، فرشته پازکی در دیدار با بانوان فعال عرصه رسانه‌ با تأکید بر اینکه کار و فعالیت در حوزه زنان بسیار گسترده است، اظهار داشت: رسانه‌ها نقش بسیار مهم در بیان دغدغه‌ها و مطالبات بانوان دارند.

وی رسانه‌ها را سازنده هویت فردی و اجتماعی دانست و ادامه داد: رسانه‌ها به عنوان اصلی‌ترین ابزارهای اطلاع‌رسانی و تأثیرگذار در جامعه نقش بسیار مهم در ایجاد انگیزه و آگاهی بخشی بانوان برای افزایش مشارکت در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دارند.

وی افزود: با همت زنان اندیشمند و صاحب قلم و با نقش آفرینی مؤثر می‌توان به سرانجام‌های نیک و مطلوب دست یافت.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران، افزایش مشارکت بانوان در رسانه‌های مختلف را مثبت ارزیابی کرد و افزود: افزایش حضور زنان در مدیریت رسانه‌ها و افزایش طرح مسائل زنان و خانواده در رسانه، ارتقای جایگاه زنان در رسانه‌ها، فرصت ممتازی است که می‌تواند نسل‌های جدید را با ارزش‌های خانواده و جامعه همراه سازد.

پازکی، رسانه‌ها را بازوان توانمند مدیران در مسیر خدمات رسانی اعلام کرد و بیان داشت: نیاز است که رویکرد مثبت فعالیت‌ها با حضور بانوان از سوی رسانه‌ها بازتاب لازم را داشته باشد.

این مسئول با اشاره به اینکه اگر زن متحول شود جامعه نیز متحول خواهد شد، تصریح کرد: تعامل حوزه زنان با رسانه‌ها زمینه ساز تحول امور اجتماعی، فرهنگی می‌باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه