سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

رئیس بنیاد مستضعفان:

باند اول قطعه ۲ آزادراه تهران شمال پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: باند اول قطعه ۲ آزادراه تهران شمال پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد و اکنون ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

آزادراه تهران شمال

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، پرویز فتاح در بازدید از قطعه ۲ آزاد راه تهران شمال که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون اجرایی رئیس جمهور انجام شد، اظهار داشت: خوشبختانه بازدید امروز رئیس سازمان برنامه بودجه و معاون اجرایی رئیس جمهور در امتداد بازدیدهای قبلی مسئولان بوده است.

وی ادامه داد: در این بازدید بر زمان بندی دقیق پروژه ها و اتمام باند رفت قطعه 2 تأکید شد تا بتوانیم در اسفند ۱۴۰۱ شاهد بهره برداری آن باشیم.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: در احداث آزاد راه مشارکت و سرمایه گذاری بنیاد با دولت ۵۰ درصد است و بنیاد تعهد انجام خود را انجام داد و در نیمه اول سال جاری دولت تعهد مالی خود را انجام داد و از آنجایی که هزینه ها بالا رفته امروز رئیس سازمان برنامه بودجه برای تأمین منابع مالی قول مساعد دادند.

وی تصریح کرد: ۶.۵ کیلومتر تونل البرز در قطعه ۲ افتتاح شد و ۱۶ کیلومتر از مسیر مانده که در حال انجام است و درصد باقیمانده انجام کار به دلیل تأسیساتی است که باید پیش خرید کنیم که آقای میرکاظمی قول دادند برای انجام این کار نقدینگی تزریق کنند.

فتاح گفت: دو هزار نفر  در قطعه ۲ آزاد راه تهران شمال و در ۷۰ جبهه کاری فعالیت دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه