سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

جدیدترین اظهار نظر علی ملاقلی پور در مورد پخش سریال کتونی زرنگی

علی ملاقلی پور به بهانه محکوم شدن دو نماینده مجلس به دلیل معاونت در اخلال نظام توزیع خودرو، ابراز امیدواری کرد که مدیران سینما در تصمیمشان در مورد توقف پخش سریال کتونی زرنگی بازنگری کنند.

علی ملاقلی پور

به گزارش خبرنگار سینمایی خیرگزاری موج، علی ملاقلی پور کارگردان سریال کتونی زرنگی که به دلایلی پخش اثرش تعلیق شده است، با بازنشر تصویر نشست خبری غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در مورد حکم  محمد عزیزی و فریدون احمدی دو نماینده مجلس شورای اسلامی ایران که به اتهام «معاونت در اخلال در نظام توزیع خودرو» هر کدام به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شده اند، نوشت: 

"بخشی از سریال کتونی زرنگی درباره فساد افرادی اینگونه است که می خواهند نماینده شوند ، با آنکه این سریال نماینده مجلس سالم را هم در عرصه اجتماع فعال نشان داده و با شیب ملایم این نقدها را به طنز کشیده ، شاید در زمان پخش برای برخی از مسئولان سیما حساسیت برانگیز شد و پخش آن را به تعلیق کشاند . 

اما حالا با تعویض مجلس و علنی شدن این مسائل در اخبار صدا و سیما وضع بازنگری در پخش سریال را فراهم کرده است . بخصوص که اصل و اساس سریال «کتونی زرنگی» موضوعات طنز اجتماعی و خانوادگی است و اتفاقا بیشتر از کمدی موقعیت استفاده شده و به گفته برخی از کارشناسان فیلم و سریال از فضای مناسب تر و  سالم تری از برخی از سریالهای پخش شده برخوردار است.

به هر حال این سریال با زحمت گروه بزرگی ساخته شده و اتفاقا تمام قسمتهایش هم ضبط و فیلمبرداری شده است ، امیدواریم گامهای تعامل برای سریالی که با هزینه بیت المال ساخته شده بیشتر و بهتر برداشته شود و لحظات شاد و مفرحی برای خانواده ها و مردم عزیز ایران را در پخش رقم بزند ."

سریال کتونی زرنگی نام مجموعهٔ تلویزیونی و سبک کمدی است که قرار بود از ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ از شبکهٔ ۳ سیما شروع به پخش شود اما به دلیل حواشی ایجاد شده درمورد کارگردان سریال و برخی پست های سیاسی او در فضای مجازی که محسن یزدی قائم مقام شبکه سه از آنها به عنوان اشتباهات فاحش علی ملاقلی پور یاد کرده بود به همراه اصلاحات زیادی که به محتوای سریال خورد، پخش آن فعلاً متوقف شده است. 

بیشتر بخوانید:

علی ملاقلی پور عذرخواهی کرد / قصد کدورت نداشتم

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه