سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

حجت الله ایوبی در گفتگو با خبرگزاری موج:

آیین بین المللی نوروز با حضور ظریف انجام می شود / خبر جدیدی در مورد تغییر برنامه نداریم

حجت الله ایوبی گفت: تا این لحظه خبری از تغییر برنامه نیست و محمد جواد ظریف در آیین بین المللی جهانی نوروز که به همت کمیسیون ملی یونسکو-ایران برگزار می شود سخنرانی خواهد کرد.

حجت الله ایوبی - محمد جواد ظریف - آیین بین المللی جهانی نوروز

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج، هفته گذشته کمیسیون ملی یونسکو -ایران اعلام کرده بود که در تاریخ ۹ اسفند ماه (پنجشنبه همین هفته) آیین بین المللی جهانی نوروز را با حضور و سخنرانی محمد جواد ظریف برگزار می کند، از آنجا که در ۲۴ ساعت گذشته خبر استعفای وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ، دست به دست شده از دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو-ایران در مورد تغییرات احتمالی در این برنامه جویا شدیم.

حجت الله ایوبی در پاسخ به خبرنگار موج گفت: من در حال حاضر در کنگره جندی شاپور دزفول هستم. می دانید که امسال هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشگاه جندی شاپور به عنوان قدیمی ترین دانشگاه جهان است که بر همین اساس، برای امسال در فهرست تجلیل یونسکو قرار گرفته است.

وی افزود: ما کنگره بسیار خوبی را برگزار کرده ایم که در آن، علاوه بر اساتید داخلی، چند استاد برجسته خارجی از جمله آقای رشدی راشد که از بزرگان هستند، آقای فرانسیس ریچارد از فرانسه و اساتید دیگری از دانشگاه های ایتالیا، ارمنستان و چند کشور دیگر حضور دارند و امروز افتتاحیه این کنگره بود.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو-ایران در ادامه به مراسم آیین بین المللی جهانی نوروز پرداخت و گفت: برنامه نوروز، برنامه ای چند منظوره است که از یک سو برنامه ای برای پیشواز از نوروز و از سویی دیگر، جشن ثبت جهانی نوروز است که ما برگزار کننده اش هستیم.

وی افزود: استقبال بسیار خوبی از این مراسم شده و سفارت خانه های مختلف، سفرای کشورهای نوروزی و کشورهای دیگر در آن شرکت خواهند کرد. این مراسم با با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، وزارت علوم و وزارت خارجه در برج میلاد تهران برگزار می شود که شخصیت های برجسته ای هم در آن حضور خواهند داشت.

حجت الله ایوبی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که برنامه ما بدون تغییر و با حضور جناب آقای ظریف، همانطور که پیش بینی شده است انجام شود و ما خبر جدیدی در این خصوص نداریم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه