سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

کنسانتره تولیدی باید در فولاد مبارکه و فولاد خوزستان به محصول تبدیل شود

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: احداث فولادسازی در سنگان غیرکارشناسی است و باید کنسانترۀ تولیدی به فولاد خوزستان و فولاد مبارکه حمل گردد تا به محصول تبدیل شود.

میزگرد تخصـــــصی بررســـــی مهم‌تـــــرین مسائل روز صنعت فولاد و صنایع وابسته

به گزارش خبرگزاری موج، خداداد غریب پور در میزگرد تخصـــــصی بررســـــی مهم‌تـــــرین مسائل روز صنعت فولاد و صنایع وابسته تصریح کرد: انتقاد وارده به طرح جامع فولاد این است که باید زنجیرۀ صنعت به‌طور کامل مصوب می‌شـــــد و فراتـــر از آن اقدامی انجام نمی‌گرفت.

وی ادامه داد: کار اشتباه این است که معدنی‌ها فولادساز شده‌اند و فولادسازها معدن‌دار. اکنون ۵۰ درصد ظرفیت فولاد کشور بدون معدن است؛ به‌طوری‌که ذوب‌آهن ۱۰۰ درصد، فولاد مبارکه اصفهان  ۵۰ درصد و فولاد تربت و آهن پاسارگاد شیراز نیز بدون معدن هستند.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: احداث فولادسازی در سنگان غیرکارشناسی است و باید کنسانترۀ تولیدی به فولاد خوزستان و فولاد مبارکه حمل گردد تا به محصول تبدیل شود.

وی ادامه داد: اکنون نیز باید پیگیر افزایش ظرفیت کارخانۀ اپال پارسیان به ۵ میلیون تن باشیم.

غریب‌پور دربارۀ برنامۀ افزایش سرمایۀ چادرملو گفت: معتقدم افزایش سرمایۀ چادرملو نیز باید صرف اکتشافات منطقۀ مرکزی ایـران شود. ذخایر زیرزمینی سنگ‌آهن در منطقۀ مرکزی ایران به اندازه‌ای است که سال‌ها مادۀ معدنی خواهیم داشت.

وی  با اشاره به انتقاد موجود مبنی بر مداخلۀ دولت در قیمت معدن و فولاد، تصریح کرد: اگر قیمت سنگ‌آهن آزاد شود، باید با نرخ ۶۰۰ تومان به فروش برسد، همچون نفت که با قیمت ۹۵ درصد فوب خلیج‌فارس فروخته می‌شود و محصولات آن در بورس به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: اکنون قیمت کنسانترۀ داخلی ۷۰۰ تومان و قیمت صادراتی ۹۴۰ تومان است. همچنین، قیمت آهن اسفنجی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، و قیمت صادراتی آن ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. علت این‌که مصرف آهن اسفنجی در داخل کشور افزایش یافته جذاب شدن قیمت آن است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان این‌که سالانه ۱۰ میلیون تن فولاد در کشور مصرف می‌شود، گفت: این میزان مصرف، معادل ارز نیمایی، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، یعنی۱۲۰ میلیون تومان برای هر نفر، بدین ترتیب گویا برای کشور درآمد ایجاد می‌کنیم.

وی افزود: باید اصلاحاتی در قانون رفع موانع تولید صورت بگیرد و اجازه داشته باشیم ۶ میلیون سنگ‌آهن مازاد را به ذوب‌آهن تحویل دهیم؛ چراکه معتقدیم فولاد مبارکه نباید ۱۰ درصــــد زیر رانـــــدمان خـــــود تولید کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه