سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

سخنگوی شورای نگهبان:

مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم ایران همچنان با حضور در میدان، از آرمان‌های انقلاب اسلامی، تمامیت ارضی و عزت کشور دفاع می‌کنند و این ایستادگی، مسئولیت مسئولان را برای تحقق آرمان‌های انقلاب سنگین‌تر کرده است.

هادی طحان نظیف
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در حاشیه مراسم بزرگداشت «آقا شهید ایران » ویژه اهالی رسانه، در جمع خبرنگاران درباره تغییرات جامعه ایران پس از گذشت بیش از ۱۴۰ روز از این واقعه اظهار کرد: اکنون وارد پنجمین ماه پس از شهادت آقا شهید شده‌ایم و یکی از پرسش‌های مهم این است که جامعه ایران در این مدت چه تغییراتی کرده و نسبت مردم با حاکمیت چه تفاوتی یافته است.

وی افزود: واقعیت این است که امام شهید ما انسانی بود که تمام عمر خود را بر پایه اعتقادات و آرمان‌هایش زندگی کرد، با همان آرمان‌ها به شهادت رسید و با شهادت خود نیز پیام و آرمان‌هایش را برای تاریخ و نسل‌های آینده ماندگار کرد.

سخنگوی شورای نگهبان با تأکید بر شناخت عمیق رهبران انقلاب از مردم گفت: تاریخ انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که چه امام راحل و چه امام شهید، همواره به مردم اعتقاد و اعتماد داشتند؛ آنان علاوه بر خداباوری، به نقش مردم در پیشبرد آرمان‌های انقلاب نیز باور داشتند.

طحان‌نظیف ادامه داد: امروز جهان شاهد این خیزش و رستاخیز مردمی است. با وجود گذشت بیش از ۱۴۰ روز از شهادت امام شهید، امت او همچنان در میدان حضور دارند و از آرمان‌های انقلاب اسلامی، تمامیت ارضی و عزت کشور دفاع می‌کنند.

وی مسیر پیش‌روی انقلاب را روشن توصیف کرد و گفت: امیدواریم مردم و در کنار آنان مسئولان، این آرمان‌ها را تا تحقق کامل دنبال کنند و کشور را به قله‌های افتخار، عزت و اقتدار برسانند.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: همه ما احساس می‌کنیم پس از شهادت آقا شهید، مسئولیت سنگین‌تری بر دوش داریم و باید با تلاش و مجاهدت بیشتر، زمینه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و دستیابی ملت ایران به جایگاه شایسته خود را فراهم کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه