English

قانون درباره بستگانم ( فرزند و همسر فرزند) هر تصمیمی بگیرد، تابع آن است

اگر قانون درباره بستگانم ( فرزند و همسر فرزند) تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، در این مورد نیز اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود

قانون درباره بستگانم ( فرزند و همسر فرزند) هر تصمیمی بگیرد، تابع آن است

به گزارش خبرگزاری موج،  اگر قانون درباره بستگانم ( فرزند و همسر فرزند)  تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، در این مورد نیز اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود

قوه قضائیه به ویژه در سالهای اخیر ثابت کرده که پرونده‌های اتهامی مرتبط با فساد را بدون اغماض و با دقت مورد رسیدگی قرار می‌دهد

بنده هیچ‌گونه پیگیری درباره بازداشت بستگانم نکرده‌ام و همچنین از هیچ اقدام خلاف قانون و ضوابطی حمایت نکرده و نخواهم کرد

مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی از بازداشت دو تن از بستگانش ( فرزند و همسر فرزند)  با دستور قضایی خبر داد و تأکید کرد که در صورت اثبات اتهامات، تابع قانون خواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلممین کاظم صدیقی طی گفت‌وگویی، از بازداشت دو تن از بستگانش با دستور قضایی خبر داد واظهار کرد: در صورت اثبات اتهامات، تابع قانون خواهد بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی گفت: دو‌تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند و هم‌اکنون در بازداشت به‌سر می‌برند تا قوه قضایبه همانند همه پرونده ها مراحل بررسی اتهام را طی کند.

وی با بیان اینکه "همه باید حافظ قانون باشند"، تصریح کرد: عدلیه و قانون را فصل الخطاب می دانم و همواره خود را حافظ قانون دانسته‌ام؛ اگر قانون درباره بستگانم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، در این مورد نیز اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی تصریح کرد: قوه قضائیه به ویژه در سالهای اخیر ثابت کرده که پرونده‌های اتهامی مرتبط با فساد را بدون اغماض و با دقت مورد رسیدگی قرار می‌دهد.

حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی در پایان تأکید کرد: بنده هیچ‌گونه پیگیری درباره بازداشت بستگانم نکرده‌ام و همچنین از هیچ اقدام خلاف قانون و ضوابطی حمایت نکرده و نخواهم کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه