سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس مجلس در مراسم تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس:

کشور با عقلانیت انقلابی می‌تواند بر مشکلات غلبه کند + فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که ما هرگز نباید از مسیر و یاد شهدا غافل شویم، گفت: باید تلاش کنیم مسیر شهدا، امام راحل و عزت کشور را مبتنی بر سنت های الهی و فرهنگ اهل بیت ادامه دهیم.

تشییع پیکرهای ۱۰۰ شهید گمنام از مقابل دانشگاه تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز پنجشنبه در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس با تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: امروز ما در مکان مقدسی هستیم که رزمندگان با بدرقه مردم، خانواده ها، فرزندان، همسران و پدرانشان به میدان دفاع مقدس رفتند.

وی افزود: رزمندگان در شب‌های عملیات سربند «یا فاطمه الزهرا (س)» را بر پیشانی می‌بستند و سر خود را به خدا می‌سپردند. آنها بودند که جسم خودشان را در میدان‌ها گذاشتند و مانند مادرشان حضرت زهرا بی‌نشان و بی مزار شدند و جانشان را تقدیم خالق خود کردند.

قالیباف بیان کرد: شهدای گمنامی که امروز به بدرقه آنها آمده ایم مصداق کسانی هستند که با خدا معامله کردند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برخواسته از مکتب قرآن و اهل بیت است، گفت: این فرزندان در دامن مادرانی تربیت شدند که پیرو واقعی حضرت زهرا(س) بودند. حضرت زهرا در مقابل ظلم و انحراف در تاریخ ایستاد و این شهدا در مسیر حضرت فاطمه حرکت کردند و شهدای ارزشمند بی نشان شدند.

رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز بیش از هر چیزی مهم این است که ‌نباید هرگز از مسیر شهدا و امام شهدا غافل شویم. بدون شک برای همرزمان و همسنگران و مسئولان این مسئولیت بسیار سخت تر و سنگین تر است

قالیباف افزود: مسیر شهدا، امام، عزت و استقلال نظام و کشور را مبتنی بر سنت‌های الهی و فرهنگ اهل بیت و برخاسته از قرآن کریم بدانیم. خدای پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس همان خدای امروز است، این ما هستیم که باید در این مسیر مستحکم بمانیم. باید فقط در مسیر خدا گام برداشت و هرگز خسته نشد.

وی گفت: نباید جسم و جان‌مان را جز برای خدمت برای خدا و بندگانش صرف کنیم که در غیر این صورت خودمان را ارزان فروختیم که مشتری جسم و جان ما خداوند است.

رییس مجلس خاطرنشان کرد: امام فرمودند کار برای خدا دلسردی و خستگی ندارد و اگر یک روز احساس خستگی و دلسردی کردیم مطمئن باشید که آن کار برای دیگران، نام، نان و قدرت و مقام است. اگر انسان این باور را داشته باشد هرگز در زندگی ناامید نشده و فشار دشمنان او از پا در نمی‌آورد؛ اینها فرهنگ و باور شهدا است و ما باید در این فرهنگ باقی مانده و بایستیم.

وی افزود: هیچ چیزی بهتر از شهادت نیست اما خداوند پیروزی را هم وعده داده است؛ باید در همه عرصه‌ها همچون دفاع در میدان جنگ، مدافعین حرم در عرصه مقاومت و مبارزه با ظلم و ستم آمریکا جنایتکار و رژیم صهیونیستی کودک کش مجاهدت کرد؛ همگان جنایات رژیم صهیونیستی را دیدند و اینکه آنها  انسان‌های پلیدی هستند البته که نمی‌توان نام انسان را برای این رژیم گذاشت، آنها و وحشی هستند و بویی از انسانیت نبردند؛  باید در مقابل آنها ایستاد و بدون شک وعده الهی هم در همین دنیا پیروزی است که خداوند پیروزی مومنین را بشارت داده است.

رییس مجلس اظهار کرد: مردم و مسئولان همه باهم کمک کرده که با عقلانیت انقلابی، درایت، مدیریت درست، تدبیر و خلاقیت و تلاش مجاهدانه و خالصانه در برابر مشکلات کشور به ویژه مسایل اقتصادی فرهنگی و اجتماعی موفق شویم که اگر مجاهدانه تلاش کنیم بدون شک وعده الهی در پیش روی ماست و خداوند هم به ما کمک می‌کند.

وی با قدردانی از مادران و پدران شهدا گفت: این مادران و پدران فرزندان خود را با فرهنگ اهل بیت (ع)، بعثت، عاشورا و غدیر تربیت کردند؛ ما هم باید در برابر ظالم و بی عدالتی ایستاده و برای عزت کشور و مسلمان و پیشرفت اسلام و امنیت و پیشرفت کشور تلاش کرده و راه شهدا و امام و رهبری را ادامه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه