سرخط خبرها
  • لژیونر اماراتی در یک قدمی تراکتور
  • سامانه یکپارچه نسخه‌نویسی الکترونیک رونمایی شد
  • انجمن اسلامی علامه: پاسخ دانشگاه درباره کارمند آمر به معروف قانع‌کننده نیست
  • انتقاد دانشجویان به اهانت یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم
  • افت ۲.۲درصدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات امروز
  • با کسب دو مدال طلا و دو برنز، تیم جودو نوجوانان ایران در آسیا سوم شد
  • هشدار مهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به زائران عراق
  • سپاه: رادارهای دریایی و هوایی آمریکا در عمان را منهدم کردیم
  • اردن، عربستان، کویت و بحرین، اصابت موشک های پیاپی ایران را تائید کردند
  • فغانی: به آرزویم درجام جهانی نرسیدم
  • چشم دنیا به دنبال ساعت صفر ایران
  • بقایی: ملت ایران مصمم است دشمنان وحشی خود را به تلخی پشیمان کند
  • کنایه تند بیرانوند به علی دایی درباره جنگ

محمدجواد لاریجانی:

رفتن وزیر خارجه به لبنان و سوریه اقدام درستی بود

لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تصریح کرد: وزیر خارجه ما با قدرت و علیرغم تهدیدات به بیروت سفر کرد و رفتن عراقچی به لبنان و سوریه اقدام درستی بود.

محمدجواد لاریجانی در همایش اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران
به گزارش خبرگزاری موج

​، محمدجواد لاریجانی در همایش اساتید بسیجی دانشگاه‌های تهران که در سالن شهید رئیسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مسیر جهاد باید بر اساس بصیرت باشد و این جهاد دارای چند جزء قوام‌بخش است.

وی با اشاره به اهمیت شناخت واقعیت‌ها افزود: باید وضعیت را واقع‌بینانه بشناسیم، زیرا دشمن گاهی تصویری غیرواقعی از اوضاع به ما نشان می‌دهد. بصیرت نخستین شرطش داشتن نگاهی واقع‌بینانه است.

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی عنوان کرد: جزء دوم قوام بخش بصیرت، حفظ هدف در بستر زمانی است و جزء سوم، آگاهی از وظایف است. پس از دانستن وظایف، باید برای انجام آن‌ها قیام کنیم. در جهاد، پرچم بصیرت را باید برافرازیم.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش به فشارهای اقتصادی و تهدیدات دشمنان اشاره کرد و گفت: امروز با فشارهای اقتصادی مواجه هستیم و دشمنان به سرزمین‌های دوستان ما حمله می‌کنند.

دبیر اسبق ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ادامه داد: در تاریخ ۴۰۰ ساله گذشته، هیچ‌گاه این قدرت در منطقه وجود نداشته که اراده دول مستکبر را تغییر دهد.

لاریجانی با اشاره به تصورات ابتدایی غرب و برخی در داخل کشور پس از انقلاب اظهار داشت: باید این واقعیات اجتماعی را به جوانان توضیح دهیم. غربی‌ها پس از ۳۰ سال متوجه شدند که این حکومت، تحولی در منطقه است و دکترین مقاومت یکی از نوآوری‌های بزرگ امام خمینی (ره) است.

وی در ادامه توضیح داد: دکترین مقاومت دو پایه مهم دارد. پایه اول این است که ریشه اصلی تحقیر و عقب‌ماندگی جهان اسلام، سیاست‌های مستکبرین است. رکن دوم این است که پس از شناخت این ریشه، باید برای اصلاح آن قیام کنیم. جمهوری اسلامی اولین پیروزی دکترین مقاومت بود که بعداً در منطقه گسترش یافت.

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی همچنین درباره محاصره لبنان گفت: رژیم صهیونیستی این استراتژی را در پیش گرفته و ما با آن مخالف هستیم. وزیر خارجه ما با قدرت و علیرغم تهدیدات به بیروت سفر کرد و رفتن عراقچی به لبنان و سوریه اقدام درستی بود.

لاریجانی با تأکید بر اینکه صهیونیسم بین‌المللی فراتر از تصمیمات رژیم صهیونیستی است، گفت: بایدن تأکید کرد که رژیم صهیونیستی حیاتی است و اگر تشکیل نشده بود، ما باید آن را تشکیل می‌دادیم. داعش نیز یک پروژه دقیق از سوی غرب بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه