سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

معاون هماهنگ کننده سپاه:

مقاومت مردم غزه در برابر ظلم مردم دنیا را بیدار کرد

معاون هماهنگ کننده سپاه با تاکید بر اینکه استقامت امت اسلام و خون مردم غزه دنیا را بیدار کرد، گفت: حرکت بزرگ ملت‌ها در سراسر جهان آغاز شده و امروز همه مردم به اعتراض گسترده علیه استکبار جهانی روی آورده‌اند.

سردار نقدی
به گزارش خبرگزاری موج

​ ، سردار محمدرضا نقدی شامگاه پنج شنبه در مراسم ویژه دهه فجر که در مسجد چهار مردان برگزار شد، گفت: مردم در طول ۴ دهه گذشته از اسلام و ولی امر خود اطاعت کردند و پیروزی‌ها یکی پس از دیگر محقق شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه افزود: کسی در ابتدای انقلاب فکر نمی‌کرد روزی بتوان چنین پیروزی‌هایی را به دست آورد، امروز شاهد پیروزی‌هایی هستیم که در سالیان گذشته کسی این پیروزی‌ها را پیش بینی نمی‌کرد، اما به لطف الهی و صبوری مردم وعده الهی محقق شده است.

وی با اشاره به آثار و برکات انقلاب اسلامی تصریح کرد: میزان حضور و فعالیت زنان پس از انقلاب در عرصه‌های مختلف بسیار گسترده است و حقانیت این موضوع را می‌توان از آمار‌های بین المللی مشاهده کرد.

سردار نقدی ادامه داد: مردم فرهنگ و سنت‌های دینی خود را حفظ کرده‌اند، امسال اعتکاف با حضور یک میلیون نفر از نوجوانان و جوانان برگزار شد که همه اینها نشان از پویایی و حفظ فرهنگ غنی اسلامی در جامعه است.

معاون هماهنگ کننده سپاه  با اشاره به دوران سیاه حکومت پهلوی گفت: کشورمان قبل از انقلاب از همه نظر وابسته بود، اما امروز به همت جوانان با یک موشک سه ماهواره در فضا قرار داده می‌شود و این یکی از پیشرفت‌های انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه استقامت امت اسلام و خون مردم غزه، دنیا را بیدار کرد، افزود: حرکت بزرگ ملت‌ها آغاز شده و امروز همه مردم در سراسر جهان به اعتراض گسترده علیه استکبار روی آورده‌اند.

سردار نقدی اقتدار امروز یمن را هم از برکت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران خواند و بیان کرد: امروز در قلب آمریکا و در مهمترین دانشگاه آمریکا در هاروارد علیه رژیم صهیونیستی اعتراض و حمایت از غزه صورت می‌گیرد و اینها خاری در چشم رژیم صهیونیستی است.

معاون هماهنگ کننده سپاه با اشاره به اینکه امروز دنیا بیدار شده و در برابر ظلم ایستاده است، گفت: در قلب اروپا و پایتخت ناتو شاهدیم اعتراض‌ها شنیده می‌شود و بزرگترین راهپیمایی را مردم برگزار می‌کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس نظرسنجی‌ها در کشورهای مختلف اروپایی ۶۵ تا ۹۵ درصد مردم کشور‌های غربی برای دفاع از مردم فلسطین به پا خواستند و شعار‌های مردم انقلابی ایران را سر می‌دهند و از مقاومت مردم فلسطین حمایت می‌کنند.

سردار نقدی با تاکید بر اینکه دشمن همه نوع توطئه و نقشه‌ای را به کار بست تا به نظام اسلامی ضربه بزند افزود: دشمن جنگ، تحریم و ترور را در طول سالیان طولانی در دستور کار داشت و مردم و جوانان مظلوم مردم مناطق مختلف کشور را شهید کرد و تمام این سختی‌ها را مردم ایران تحمل کردند.

معاون هماهنگ کننده سپاه، پیروزی‌های امروز را نتیجه صبوری مردم در برابر مشکلات و دشمنی‌ها عنوان کرد و گفت: مردم در برابر مشکلات ایستادگی کردند و پیروزی‌های بزرگی که امروز می‌بینیم به دلیل حضور و صبوری مردم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه