سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش :

سامانه‌های پهپادی نیروی زمینی در حوزه جنگ الکترونیک ارتقا یافته است

جانشین فرمانده نیروی زمینی از ارتقای سامانه‌های پهپادی نیروی زمینی در حوزه جنگ الکترونیک خبر داد و گفت:به روز رسانی و باز تولید تجهیزات موجب تثبیت توان دفاعی نیروی رمینی ارتش می‌شود.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه برگزاری آوردگاه بزرگ دستاوردهای نزاجا و الحاق ۱۰۸۴ دستگاه انواع تجهیزات و تسلیحات حوزه رزم زمینی گفت: به روز رسانی و بازتولید تجهیزات یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های نیروی زمینی در راستای تثبیت توان دفاعی ارتش محسوب می‌شود.

امیر سرتیپ نعمتی با اشاره به پیاده‌سازی طرح لبیک در ستاد رزم نزاجا، گفت: نیروی زمینی در این راستا متناسب با جنگ‌های آینده سلاح‌ها و سامانه‌های خود را طراحی و وارد چرخه دفاعی کشور کرده است.

وی با بیان اینکه سامانه پدافندی شهید مجید در نیروی زمینی مورد تست و ارزیابی عملیاتی قرار گرفته است، افزود: این سامانه امروز وارد چرخه عملیاتی پدافند هوایی نیروی زمینی شده است.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه  در خصوص ارتقای برد عملیاتی موشک‌های فجر گفت: همچنین امروز موشک‌های فجر ۵ نیروی زمینی ارتش با دقت اصابت بالا قادر به انهدام اهداف است.

امیر سرتیپ نعمتی افزود: همچنین در حوزه موشک‌های ضد زره زمین پایه به انهدام اهداف در شعاع ۸ کیلومتری با قدرت نفوذ یک متر در زره دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به ارتقای توان رزمی پهپادهای نزاجا با نصب موشک‌ها و بمب‌های هدایت شونده ارتقاء یافته، گفت: همچنین برای نخستین بار پهپادهای مجهز به سامانه‌های جنگالی وارد سازمان رزم نزاجا شده اند که همه این توانمندی‌ها موجب ارتقای بنیه دفاعی کشور در مواجه با تهدیدات پیشرو است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه