سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیسی در جمع مردم شهرری:

در حل مشکلات کشور چشممان به دستان پرتوان جوان ایرانی است/ تجارت ایران رشد ۵۰ درصدی داشته است

رئیس جمهور گفت: امروز ملت بزرگ ایران سرافراز است و ملتی است که افتخار ایستادگی برابر قدرت‌های سلطه‌گر را دارد. افتخار دارد که به هیچ عنوان تهدیدات دشمن بر او کارساز نشده است.

رئیسی

به گزارش خبرگزاری موج ، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در جریان دومین دور سفرهای استانی با حضور در جمع مردم شهرستان ری استان تهران در حرم عبدالعظیم حسنی (ع) اظهار کرد: امروز ما در شرایط خاصی هستیم. باید به ظرفیت‌های بسیار کشور توجه کنیم و مهمترین آن نیروی انسانی متراکم پایبند به ارزش‌ها و انقلاب اسلامی است. ذخایر مادی و معنوی بسیاری در این کشور قرار دارد، باید آن‌ها را بشناسیم.

وی افزود: امام پرچم استقلال، آزادی و مردم‌سالاری دینی را برافراشت. امام در مقابل همه قدرت‌های سلطه‌گر که اسم حقوق انسان را می‌برند، اما ضایع‌کننده آن هستند، پرچم قدرت‌آفرینی، عزت و سربلندی را برافراشت.

رئیس جمهوری تاکید کرد: ملت‌های مسلمان منطقه به برکت انقلاب اسلامی هویت اسلامی خود را بازیافته‌اند و این به برکت خون شهدای انقلاب است. امروز فلسطین، لبنان و یمن و بسیاری از نقاط عالم عزت خود را بازیافته‌اند و امروز مبارزان در صحنه سرنوشت فلسطین را در دست دارند نه سازمان‌های بین‌المللی.

رئیسی افزود: دشمنان صف‌آرایی کرده‌اند و از اول انقلاب توطئه‌های بسیاری کرده‌اند که یک نمونه آن جنگ هشت ساله است. بسیاری از این توطئه‌ها برای توقف انقلاب اسلامی بود اما ملت اراده کرده است که به اذن پروردگار خود سرنوشت خود را رقم بزند و استقلال خود را داشته باشد.

وی ادامه داد: امروز ملت بزرگ ایران سرافراز است و ملتی است که افتخار ایستادگی برابر قدرت‌های سلطه‌گر را دارد. افتخار دارد که به هیچ عنوان تهدیدات دشمن بر او کارساز نشده است.

رئیس جمهوری با بیان اینکه ملت در برابر توطئه‌ها مردانه ایستادگی کرده است، یادآور شد: دشمنان با تحریم فشار حداکثری به ایران آوردند اما این امر مفتخصانه شکست خورد چون ملت ایستادگی کرد. ما در ابتدای دولت با این تحریم‌ها مواجه بودیم که پیشینیان هم مواجه بودند اما کار را سخت‌تر کرده بودند ولی با پشتیبانی ملت و راهنمایی رهبری پیش رفتیم.

وی تأکید کرد: ما نیروی جوان مستعد داریم و نباید به دنبال حل مشکلاتمان از سوی بیگانگان باشیم آنان دردی از کسی دوا نکرده‌اند که ما دومی باشیم. ملت ایران در ماجرای کرونا وضعیت بحرانی سلامت را پشت سر گذاشت.

رئیسی با بیان اینکه دشمنان می‌خواستند شرایط کشور به گونه‌ای باشد که رکورد حاکم باشد و تحریم‌ها بر کاهش تولید منجر شود، تاکید کرد: ما میزان قابل‌توجهی نفت صادر می‌کنیم و امروز تجارت ما رشد چهل تا پنجاه درصدی در منطقه دارد و این مسبوق به سابقه نبوده است. دشمنان بعد از اینکه دیدند تحریم‌ها شکست خورد یک جنگ ترکیبی را به راه انداختند تا کشور و ملت دچار یاس شوند و در همه حوزه‌ها با همه ظرفیت‌ شروع به فتنه‌انگیزی کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه