سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سرلشکر باقری:

آمریکایی ها اذعان می کنند که در ایجاد نظام‌ جدید قطبی‌ها موفق نبوده اند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آمریکایی ها امروز اذعان می کنند که در رویکرد یک‌جانبه گرایی و ایجاد نظام‌ جدید قطبی‌ها موفق نبوده اند و قطب قدرت جهانی در شرق شکل می گیرد.

سرلشکر باقری

به گزارش خبرگزاری موج، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در دیدار با سپهبد فومین معاون بین الملل وزیر دفاع روسیه بر توسعه همکاری های دو جانبه، منطقه ای و بین المللی در چهار چوب اهداف و منافع ملی دو کشور و ‌نیز صلح و ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد و اظهار داشت: آمریکایی ها هم امروز اذعان می کنند که در رویکرد یک‌جانبه گرایی و ایجاد نظام‌ جدید قطبی‌ها موفق نبوده اند و قطب قدرت جهانی در شرق شکل می گیرد.

وی افزود: مقابله با تهدیدهای مشترک و همکاری در حوزه منافع مشترک نیازمند رایزنی های بیشتر است که باید در تداوم روند رو به توسعه همکاری ها مورد توجه قرار گیرد.

سردار باقری ادامه داد: دو کشور همکاری موفقی در مقابله با تروریست ها در سوریه داشته اند؛ البته هنوز کشور سوریه نیازمند تداوم این حمایت هاست.

در این دیدار، معاون بین الملل وزیر دفاع روسیه دعوت وزیر دفاع کشورش از سردار باقری برای حضور در نشست روسای نهادهای دفاعی کشورهای عضو پیمان شانگهای در مسکو را به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، ابلاغ و ابراز امیدواری کرد امکان حضور سردار باقری در این نشست فراهم شود.

سپهبد فومین در صدر یک هیأت عالی رتبه نظامی برای شرکت در چهارمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های نظامی در کشور، روز شنبه وارد تهران شده است‌.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه